Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Beagle Hundar

En ung vuxen beagle satt i fokus En vacker beaglevalp som försöker ligga stilla. En sida på en frisk vuxen beagle En ung vuxen beagle med en mycket välskött päls En beagle på ett kubanskt frimärke En frisk, ung beagle som står upp En beaglevalp med tungan i luften och svansen i luften En vacker liten beagle som sticker upp huvudet ur det långa gräset. En frisk, ung beaglevalp med vackra stora öron En beaglevalp av hane, med en härlig, kort och tjock päls. En underbar liten beagle som sitter tålmodigt och väntar på uppmärksamhet

Historia


Beagles har funnits ända sedan 1300-talet, då harjakt var en populär sport i England. Hundarna som användes då har få likheter med den moderna beagle vi känner till, som först kom under sent 1800-tal. Grupper av beaglehundar jagandes räv, hare och kaniner sågs ofta på den engelska landsbygden, tätt följda av jägarna på häst. Rävjakt var tillåtet ända fram till 2005, och än idag används hunden för imitationsjakt i Storbritannien.

Beteende


Beagles är glada och vänliga hundar som älskar uppmärksamhet. De är flockdjur och behöver därför en hundvän eller en nära mänsklig kontakt. De tycker inte om att bli lämnade ensamma under långa perioder och kan bli väldigt destruktiva. Beagles har ett fantastiskt luktsinne och kan följa ett spår i kilometer. De älskar att vara utomhus på långa promenader, men kan lätt springa bort och inte komma tillbaka om de hittar ett spår de vill följa. Det är därför bäst att hålla dem i koppel och bara låta dem springa fritt på ett säkert område.

De är fantastiska familjehundar och fungerar bra tillsammans med barn eftersom de är lugna och försiktiga, och väldigt beskyddande hundar. Beagles fungerar bra med andra hundar, och med främlingar. På grund av sin lugna natur används de tyvärr ofta i forskningslabb.

Det sägs ibland att man inte kan träna en beagle, och de kan vara väldigt svårt. De är dock giriga hundar som absolut älskar mat, så det kan hjälpa, men du måste ha gott om tålamod när ni övar på någonting. Deras korta päls fäller en del, så det är bra att borsta dem några gånger i veckan.

Temperament


Beagles har ett väldigt älskvärt och lugnt temperament, men kan också vara väldigt envisa. De följer sin nos och älskar att följa ett spår och skälla av upphetsning. På grund av sin toleranta natur är de ett perfekt tillskott till ett hem med barn eller andra husdjur.

De kan vara svåra att träna eftersom de är väldigt självständiga och kräver motivation för att lära sig saker.

Hälsoproblem


Beagles kan drabbas av höftdysplasi, epilepsi, sköldkörtelsjukdomar och ryggproblem.

Information om rasen


 • Status: Vanlig
 • Livslängd: 12 - 15 år
 • Vikt: 9 - 11 kg
 • Ovanlig: Nej
 • Päls: Kort
 • Pälsvård: En gång i veckan
 • I stan eller på landet: Båda
 • Minimal storlek på boende: Litet hus
 • Minimal storlek på trädgård: Liten till medelstor trädgård
 • Rastyp: Hound
 • Storlek: Medel
 • Energinivå: Hög
 • Motionsbehov: Mer än 2 timmar

Bilder på Beagle

Beagle hund satt på en bänk
Beaglehund satt på ett kontrollerat Golv
En hund och en kattunge stod på ett bord med en rutig duk
En brun och vit beagle som ligger på en soffa
En beagle som ligger i solen på en gräsmatta under en promenad
En svart brun och vit beagle i en trädgård som hoppar högt upp för en boll
En brun vit och svart beagle som tittar på en anka i en damm
Beagle
Beagle
Beagle
Beagle
Beagle
Beagle valp
Randal, vår stiliga pojke
Bramble älskar vatten !!
Bramble, vår fräcka 12 veckor gamla beagle valp

Senaste recensionen för Beagle


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.