Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kundrecensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

2 stjärnor:

0
Omlets hundskål - Stormblå - Medium
Vår hund älskar sin nya matskål!
Natalie,
Vår hund älskar sin nya matskål och att den inte glider runt på golvet. Vi älskar färgen, designen och hur lätt den är att diska. Det känns som en produkt som kommer att hålla länge och inte gå sönder. Vi brukar oftast använda den på ett stativ, och tack vare den halkfria basen har den stått kvar varje gång. Ännu en fantastisk produkt från Omlet!
Recension av: Omlets hundskål - Stormblå - Medium
Verified Omlet Product Tester
Omlets hundskål - Salviagrön - Medium
De här skålarna från Omlet är fantastiska!
Amber,
De här skålarna från Omlet är fantastiska - vi komer aldrig mer att använda andra skålar till våra hundar. Det är så mycket lättare för min lite äldre hund att äta eftersom de här matskålarna är grundare än våra andra skålar. Tack vare den halksäkra basen kan min lilla valp numera också äta på ett och samma ställe istället för att att flytta runt på skålen! Färgerna är fantastiska och ser snygga ut. Rekommenderar verkligen till alla hundägare.
Recension av: Omlets hundskål - Salviagrön - Medium
Verified Omlet Product Tester
Katträdet Freestyle - Tipi/tält - Secret Garden
Rekommenderar verkligen
Elaina,
Mina killar gillar verkligen att använda de här produkterna. De är av hög kvalitet och jag rekommenderar dem verkligen. Tyget är väldigt snyggt och passar med den gröna färgen på kattgården från Omlet, och dessutom smälter det in snyggt i trädgården. Tyget är både tåligt och bekvämt, så jag är rätt säker på att det kommer att hålla länge.
Recension av: Katträdet Freestyle - Tipi/tält - Secret Garden
Verified Omlet Product Tester
Switch Light Up - Klösträd i sisal med belysning - Kaffe
Ännu en fantastisk produkt från Omlet
Ashley,
Alla i vår familj älskar det här klösträdet. Det är underhållande inte bara för vår gamla katt, utan våra hundar tycker också om det! Dessutom har det en lugnande effekt på människorna i familjen. Jag älskar verkligen att det finns många olika färger och inställningar att välja på för LED-lamporna. Ännu en fantastisk produkt från Omlet.
Recension av: Switch Light Up - Klösträd i sisal med belysning - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Switch Light Up - Klösträd med belysning - Gräddvitt
Rekommenderar verkligen!
Kay,
Det perfekta klösträdet! Det är både väldigt praktiskt för mina katter och har många roliga funktioner som underhåller katterna och får dem att använda det! Dessutom är det en produkt som ser snygg ut och passar in i vårt hem, något som är väldigt ovanligt för större klösträd! Rekommenderar verkligen till alla kattägare!
Recension av: Switch Light Up - Klösträd med belysning - Gräddvitt
Verified Omlet Product Tester
Switch Light Up - Klösträd med belysning - Gräddvitt
Fantastiskt tillbehör!
Gemma,
LED-lamporna från Omlet är ett fantastiskt tillbehör till det här klösträdet. De snygga färgerna och de många olika kombinationerna av färger och rörelsemönster underhåller mina katter samtidigt som det uppmuntrar dem att använda klösträdet. Både mina katter och jag älskar den här produkten. Tack Omlet!
Recension av: Switch Light Up - Klösträd med belysning - Gräddvitt
Verified Omlet Product Tester
Switch - Klösträd i sisal - Kaffe
Jag älskar verkligen det här klösträdet!
Elaina,
Jag älskar verkligen det här klösträdet, det är det bästa jag någonsin köpt och jag har köpt väldigt många genom åren. Switch ser både snyggt ut, är tåligt och belysningen är en riktig bonus. Jag har två maine coon-killar som verkligen älskar att klösa och jag tycker att vanliga klösträd i sisal bara håller i ett par månader innan repet lossnar och klösträdet ser hemskt ut och behöver bytas ut. Men Switch ser fortfarande nytt ut även efter att katterna har använt det i ett par månader. Något annat som är väldigt bra är att det är högre än andra modeller jag har köpt tidigare vilket betyder att mina katter som är modell större kan sträcka på sig och använda klösträdet som de skulle använda ett vamnligt träd. Jag är så nöjd med Switch att jag funderar på att köpa ett till att ha på övervåningen.
Recension av: Switch - Klösträd i sisal - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Maya Snövit Fyrkantiga träben
Började använda den genast
Pia,
Kattbödden är liten och katten väger 4 kg. Katten har använt den varje dag sedan vi köpte den fast den ser liten ut om katten inte kurar ihop sig. Ni borde tillverka den i större storlekar så större katter kan sova i såna med. Hon älskar den Vi valde ljusblå
Recension av: Maya Snövit Fyrkantiga träben
Personen som skrev den här recensionen har 1 Maine coon
Bolsterbädd med memory foam  - Small - Beige
Favoritbädden!
Madelene,
Han älskar sin nya säng🤩 och att den har stöd rumt sig är ett extra stort +. Supernöjd över mitt köp!!
Recension av: Bolsterbädd med memory foam - Small - Beige
Personen som skrev den här recensionen har 1 Yorkshireterrier
Handtag till Eglu-gårdar
Sitter bra
Tytti,
Vi har handtag till 4 meters Eglu gård. De sitter fint och det går enkelt att flytta gården.
Recension av: Handtag till Eglu-gårdar
Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Hedemora