Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kundrecensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

2 stjärnor:

0
Kattgård - 2 x 3 x 2
Love it!!
Åsa,
It is the perfect safe space for my little Brit cat.
Recension av: Kattgård - 2 x 3 x 2
Personen som skrev den här recensionen har 1 Brittisk korthår
Sammanfogningskit för Walk in-gård - Eglu Go med gård
Eglu go med balkonggård
Diana,
Vi har köpt eglu go , sammanfogningskit och en kattgård för balkong. Vi är väldigt nöjda. Lite svårt att montera innan man förstår bruksanvisningen men finishen är värd det.
Recension av: Sammanfogningskit för Walk in-gård - Eglu Go med gård
Personen som skrev den här recensionen har 1 Kanin - Dvärgvädur
Eglu Cube Mk2 med 4 m lång gård och hjul - Lila
Perfect also for rabbit
Marcus,
I bought this house for my wife and kids. It has the long cage attached to it. (2 sections + the house itself.) We have a rabbit in it, and regulary moves the house and cage across the garden. Never leaves a mark. Super good solution. We always bought houses that gets destroyed after 10 month. But this setup is really built to last forever. I am very very impressed by the quality and thought that went to build this.
Recension av: Eglu Cube Mk2 med 4 m lång gård och hjul - Lila
Personen som skrev den här recensionen har 1 Rabbit
Husdjursgård - Hellång dörr
Snygg och praktisk
Viktoria,
Vi har haft låg bur i några år och är nöjda, men det blev ännu mer praktiskt när vi höjde den så att vi kan gå in i den utan att böja oss. Nästa grej blir ett poletree! Det finns en enda tråkig sak med buren och det är att det är så stora hål i nätet upptill att vi måste sätta ett extra nät på för att känna oss säkra på att inte mården kommer in.
Recension av: Husdjursgård - Hellång dörr
Personen som skrev den här recensionen har 8-10
Boxed Lookout Tower / Hay Rack
Super!!!😍
Ellen,
Alla kaninerna älskar att titta upp genom utkikstornen och de är fullständigt rovdjurssäkra
Recension av: Boxed Lookout Tower / Hay Rack
Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Dvärgvädur och herme
Tunnelsystem för kattgården - Tunnel
Precis det jag letade efter när jag köpte min kattgård!
Tracie, Florida,
De här tunnlarna för kattgården är precis vad jag letade efter när jag köpte min kattgård. Min lilla prinsessa trivs bäst när hon kan vara utomhus och kan komma in igen när hon känner för det. Men det är också viktigt att hon inte har total frihet eftersom hon gillar att bära in små "presenter" till mig. Jag har inga problem med att behöva fiska upp en ödla ur vattenskålen då och då, men gränsen går vid ormar! Tunnlarna låter henne säkert ta sig in och ut ur kattgården, och jag behlver inte oroa mig över ovälkomna överraskningar. De är enkla att bygga ihop med bara ett par olika steg att följa, men tar lite längre tid att montera eftersom du måste klippa ett hål om du monterar tunneln med en fönsterlåda eller kattgård. Du kan alltid göra öppningen större vid ett senare tillfälle istället för att klippa för stort första gången. Det krångligaste med monteringen var att FLYTTA på min kattgård eftersom den hade stått där länge och var tung. Gräs hade växt in genom den grävsäkra listen som fäster kattgården i marken så vi var tvungna att ta fram en spade och gräva loss den. Men kattgården stod säkert under en tropisk storm under förra orkansäsongen, så jag vet att den står säkert när den väl är på plats!
Recension av: Tunnelsystem för kattgården - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
Tunnelsystem för kattgården - Tunnel
Perfekt för vår kattgård!
Lusiana, NSW,
Tunnlarna har varit helt perfekta till vår kattgård. De ger våra katter extra stimulans. De verkligen älskar att använda tunnlarna för att ta sig in i kattgården. Och ibland bara sitter de i en tunnel för att spana ut över omgivningarna. De är väldigt stabila, och lätta att bygga ihop och montera. Och de där små klämmorna är verkligen supersmarta!
Recension av: Tunnelsystem för kattgården - Tunnel
Verified Omlet Product Tester
The Chicken Swing
Chicken
Carina,
Nöjd med den.
Recension av: The Chicken Swing
Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Höns
Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grön
Äntligen Sovmorgon !
Margita,
Slut på att stiga upp i gryningen 7 dagar för att öppna hönsluckan och släppa ut hönsen! Så ledig man blev och inte blev hönsen ledsna över att vi träffas ett par timmar senare. Foderautomat och vattenautomat blev ju rengjorda och påfyllda på kvällen så kvar var bara denna lyxiga och arbetsbefriande lucka som nu är på plats!
Recension av: Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grön
Personen som skrev den här recensionen har 4-6 Brun Lohmann
Omlets hundskål - Stormblå - Medium
Vår hund älskar sin nya matskål!
Natalie,
Vår hund älskar sin nya matskål och att den inte glider runt på golvet. Vi älskar färgen, designen och hur lätt den är att diska. Det känns som en produkt som kommer att hålla länge och inte gå sönder. Vi brukar oftast använda den på ett stativ, och tack vare den halkfria basen har den stått kvar varje gång. Ännu en fantastisk produkt från Omlet!
Recension av: Omlets hundskål - Stormblå - Medium
Verified Omlet Product Tester