Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kundrecensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:

433

4 stjärnor:

94

3 stjärnor:

10

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

1
Genomsnittligt betyg: Baserat på 539 recensioner

Automatisk dörr till hönshus - Grön

Funkar bra - Yvonne, 23 September 2022

Automatisk dörr till hönshus - Grön

Stor plus att den stannar upp när en höna står i dörren! En nackdel är att den är högljud och djuren bli rädd av ljudet. Andra nakelen är att när vi använder funktionen att den ska öppna med ljussensor så är den inte tillräcklig ljuskänslig och öppnas för sent. Det betyder extrajobb för oss för att vi behöver anpassa tiderna manuellt. I det stora hela är vi nöjda med produkten och skulle köpa den igen på grund av att den stoppar att stänga när någon eller något är i vägen.


Kattbädden Maya Donut - Earl Grey

Maja älskar sin maya-donut - Freddie, 17 September 2022

Kattbädden Maya Donut - Earl Grey

Har en sphynx som älskar allt fluffigt. Denna bädd har en given plats i soffan och sängen och de används flitigt. Sedan är de riktigt snygga.


Omlets kattsand - Nr 2 Tofu - 6 liter

Ingen lukt och lätt att städa - Sergei, 10 September 2022

Omlets kattsand - Nr 2 Tofu - 6 liter

Jag är väldigt nöjd med produkten. Tofu är just det vad ska jag köpa till min katt


Fågelburen Geo - Sittpinnar - 2-pack

Sittpinnar - Leona, 8 September 2022

Fågelburen Geo - Sittpinnar - 2-pack

Omtyckta sittpinnar,går att hänga i gungläge eller fastläge.


Fågelburen Geo - Pappersunderlägg - 10-pack

Papperunderlägg - Leona, 8 September 2022

Fågelburen Geo - Pappersunderlägg - 10-pack

Bra,tåliga underlägg.


Katthylla i tyg för utomhusbruk - daisy white (vit) - 2-pack

Rymliga och stabila. - Jenny, 3 September 2022

Katthylla i tyg för utomhusbruk - daisy white (vit) - 2-pack

Hyllorna sitter stabilt på plats. Katten gillar dem och har tyvärr redan gjort små hål i tyget. Synd att de inte finns i grönt som buren och grönskan runt om. Då hade de smält in bättre. Likaså freestyle-klätterträdet som tyvärr är grått. Men positivt att det nu finns inredning till kattburen! Buren i sig har varit uppskattad av både oss och katten. Vi kapade gallret en bit då den var onödigt hög och inte passade på vår lilla radhustomt. Katten har ändå fullgott klätterutrymme.


Topology - Hundsäng med madrassbotten i memory foam - Grå - Medium

Den här sängen är fantastisk. Den levererades väldigt snabbt och var lätt att bygga ihop. Det är en perfekt storlek (vi köpte en medium till vår chihuahua eftersom han gillar en större säng), sängen ser snygg ut och det viktigaste är att vår älskade Cookie älskar den. Så fort som sängen stod på golvet hoppade han upp på den och han gick aldrig tiibaka till sin gamla säng. Det är också lätt för vår lilla pälskling att hoppa upp på den (han hade det svårare med den gamla sängen). Tack Omlet, den här sängen är exakt vad vi letade efter.


Omlets kattsand - Nr 2 Tofu - 6 liter

too much dust - Thea, 17 August 2022

Omlets kattsand - Nr 2 Tofu - 6 liter

tooooooo much dust, I shouldn't buy 4 bags without trying it first.


Pickleksaken Pendant - Tvåpack

Mycket uppskattade - Gumman, 17 August 2022

Pickleksaken Pendant - Tvåpack

Har köpt produkten tidigare


Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grön

Fantastiskt uppfinning! - Jhonna, 10 August 2022

Automatisk dörr till hönshus med lampa - Grön

Jag har nu haft luckan i 2 veckor. Den är monterad på ett trähönshus, super enkel att installera. Kan vara det bästa inköpet i år! Köpte även med lampan som tänds automatiskt så att hönsen vet att nu är det dags!

1 av 54   Nästa