Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kundrecensioner

Här kan du hitta en del av den feedback vi får från våra kunder. Om du vill recensera en av våra produkter, klicka på "Skriv en recension" på en av alla våra produktsidor.

5 stjärnor:

435

4 stjärnor:

93

3 stjärnor:

10

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

1
Genomsnittligt betyg: Baserat på 540 recensioner

Omlets kattsand - Nr 1 Silica - 8,75 liter

Mirakulös sand!! - Judit, 25 november 2022

Omlets kattsand - Nr 1 Silica - 8,75 liter

Jag har testat sand som påstår samma fantastiska egenskaper utan att jag eller katterna blivit nöjda. Sanden är mjuk och klumparna går dessutom att krossa då de torkat och detta får sanden att hålla ännu längre. Liknande sand dammade ner i hela hemmet och gav både djur och oss människor andningsproblem men denna sand har inte dammat alls. Det är mitt första köp av denna sand men inte mitt sista och vi är mer än nöjda. Leveransen var också otroligt smidig och snabb.


Omlets hönsstängsel Mk2 - 42m - inkl. dörr, pålar och stödlinor

Bra staket med stolpar som inte böjer sig och linor, pinnar som gör att man kan spänna det snyggt. Dörren fungerar väldigt bra trotts att den är så enkel. Enda nackdelen är att nätet är vikt vid leverans, så mitt på finns ett veck kvar.


Caddi godsaksbehållare

Hönsen är nöjda - Bonnie, 5 november 2022

Caddi godsaksbehållare

Ger mina höns något extra att göra både i hönshuset och i hönsgården


Kattgård - 3 x 4 x 2

Gunnar älskar sin kattgård - Eva, 27 oktober 2022

Kattgård - 3 x 4 x 2

Vår gula hittekatt Gunnar fick dålig syn och kunde inte längre gå ut i trädgården. Det gjorde honom mycket deprimerad. Det verkade svårt att själv bygga en kattgård men då hittade vi Omlet. Vi valde 3x4x2. Det gick inte lika snabbt att sätta upp som på filmen utan tog en dag men nu står den stadigt. Våra övriga katter står utanför kattgården flera gånger om dagen och ber att få bli insläppta. Alla älskar den! Vi valde att göra en medelhavsinredning där både vi och katterna trivs. På sommaren har Gunnar krukor med olivträd, bourgainvillea, lagerbladsträd, lavendel, rhododendron, väderkvarnspalm, bananplanta, rosmarin och givetvis kattmynta. Odlingarna är Gunnars, vill han gräva upp en kruka eller markera så gör han det. I taket hänger solljusbelysning och amplar. Väggarna är perfekta att spaljera klematis, bönväxter med mera på. Kattgården är stabil och bra att fästa allt i och på. Gunnars kattgård är den bästa investering vi gjort på länge. Gunnar är lycklig igen och älskar sin kattgård. Vi kallar den Gunnero.


Maya Nook 24 kattkoja - Vit

Mysig koja - Margareta, 20 oktober 2022

Maya Nook 24 kattkoja - Vit

Är glad att jag köpte den, mina tre Chihuahua älskar den


Omlets kattsand - Nr 1 Silica - 8,75 liter

Skönt med finkornig silikatsand - Charlott, 12 oktober 2022

Omlets kattsand - Nr 1 Silica - 8,75 liter

Det har varit svårt att hitta finkornig sk sockersand. Denna har bra pris och klumpar dessutom. Mycket nöjd!


Automatisk dörr till hönshus - Grön

Funkar bra - Yvonne, 23 september 2022

Automatisk dörr till hönshus - Grön

Stor plus att den stannar upp när en höna står i dörren! En nackdel är att den är högljud och djuren bli rädd av ljudet. Andra nakelen är att när vi använder funktionen att den ska öppna med ljussensor så är den inte tillräcklig ljuskänslig och öppnas för sent. Det betyder extrajobb för oss för att vi behöver anpassa tiderna manuellt. I det stora hela är vi nöjda med produkten och skulle köpa den igen på grund av att den stoppar att stänga när någon eller något är i vägen.


Kattbädden Maya Donut - Earl Grey

Maja älskar sin maya-donut - Freddie, 17 september 2022

Kattbädden Maya Donut - Earl Grey

Har en sphynx som älskar allt fluffigt. Denna bädd har en given plats i soffan och sängen och de används flitigt. Sedan är de riktigt snygga.


Omlets kattsand - Nr 2 Tofu - 6 liter

Ingen lukt och lätt att städa - Sergei, 10 september 2022

Omlets kattsand - Nr 2 Tofu - 6 liter

Jag är väldigt nöjd med produkten. Tofu är just det vad ska jag köpa till min katt


Fågelburen Geo - Sittpinnar - 2-pack

Sittpinnar - Leona, 8 september 2022

Fågelburen Geo - Sittpinnar - 2-pack

Omtyckta sittpinnar,går att hänga i gungläge eller fastläge.

1 av 54   Nästa