Omlets husdjurshandböcker

Välkommen till Omlets husdjurshandböcker. Här kan du lära dig massvis med saker om alla sorters husdjur, från beteende och sjukdomar till mat och burar, och mycket mycket mer.

Biodlingshandbok

Biodlingshandbok

Bin, med sina otroligt utvecklade sociala strukturer och absorberande beteenden är fantastiska varelser. Du kommer bli fascinerad! Denna handbok lär dig allt du behöver veta om bin, biodling och bikupor, och så mycket mer.

Hamsterhandbok

Hamsterhandbok

Hamstrar är ett av världens mest populära husdjur. I vår handbok kan du lära dig allt om deras fantastiska historia och om hur du håller dina hamstrar friska och glada.

Hönshandbok

Hönshandbok

Detta är en fantastisk resurs fylld med massvis med råd, tips och information om höns! Du kan lära dig allt från hur du bäst tar hand om dina höns från dag till dag till artens ursprung, namnet på några kända tuppfäktare och hur du badar dina höns - utan att rufsa till fjädrarna! Vi hoppas du gillar den!

Hundhandbok

Hundhandbok

Omlets hundhandbok täcker allting du behöver veta om hur du tar hand om din hund. Använd den för att hitta den bästa hundrasen för dig, och lär dig hur du får hen att känna sig som en del av familjen. Det finns massvis att lära sig, från burträning till att ta bort fästingar, från att hitta rätt ras till att kontrollera skall.

Kaninhandbok

Kaninhandbok

Läs på om dessa pälsdjur och deras roliga upptåg. Du kan lära dig grunderna i att ta hand om ditt husdjur eller deras anatomi. Visste du att kanintänder kan växa 12 cm per år? Du kan läsa om detta och mycket mer i Omlets kaninhandbok.

Marsvinshandbok

Marsvinshandbok

Upptäck dessa fantastiskt gulliga små varelser. Eftersom de är så vänliga och lätta att ta hand om är de underbara husdjur för dina barn. Ta reda på var de kommer ifrån, hur många tår de har på framtassarna, varför det det inte är omöjligt att plocka upp ett marsvin i svansen och mycket, mycket mer.

Få Omlets nyhetsbrev!

Stäng

Registrera dig för tävlingar, nyheter, speciella erbjudanden och mer. Det är gratis!