Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.
Omlets husdjurshandböcker

Omlets husdjurshandböcker

Omlets husdjurshandböcker

Välkommen till Omlets husdjurshandböcker. Här kan du lära dig massvis med saker om alla sorters husdjur, från beteende och sjukdomar till mat och burar, och mycket mycket mer.

Ankor

Varför hade ankan inget paraply? Därför att hennes fjädrar är vattentäta! Rolig fakta, även om det är ett rätt dåligt skämt. De här vattenälskande fåglarna är riktigt fascinerande som husdjur, här kan du läsa och upptäcka mer om att ha ankor som husdjur.

Bin

Bin, med sina otroligt utvecklade sociala strukturer och absorberande beteenden, är fantastiska varelser. Du kommer bli fascinerad! Den här handboken lär dig allt du behöver veta om bin, biodling och bikupor, och så mycket mer.

Gerbiler

Vad har Djingis Khan med gerbiler att göra? Läs vidare för intressant information om du behöver imponera vid middagsbordet. De här härliga smådjuren är fantastiska som husdjur, läs vår guide för att se om det är rätt husdjur för dig.

Hamstrar

Hamstrar är små, söta och populära i hela världen, något som gör dem helt perfekta som husdjur. Läs vidare för mer information om hur du håller dem friska och glada, och hur du skapar det perfekta hemmet för dem.

Höns

Med allt från vilka lokala lagar som gäller till hur du håller dina höns friska och glada, i vår guide hittar du massor av praktisk information! Här finns det tips och råd om foder, att föda upp kycklingar, och hur du håller rovdjur borta. Vi tar dig under våra vingar och hjälper dig att gå från nybörjare till proffs.

Hundar

Här hittar du allt du behöver veta för att kunna ta hand om människans bästa vän. Hitta den bästa hundrasen för dig, och lär dig hur du får hunden att känna sig som en del av familjen. Från träning till att ta bort fästingar, vi har all information du behöver.

Kaniner

Har du hört talas om kanin-TV? De här otroligt söta och underhållande djuren kommer att få dig att sitta fastklistrad framför buren istället för skärmen. Dyk ner i vårt kaninhål som är fyllt av praktisk information där du kan lära dig allt du behöver veta om kaniner.

Katter

Är du redo att bli en "crazy cat person"? Läs vidare för allt du behöver veta om att ta hand om en katt, vilken ras som passar dig bäst och många andra praktiska tips. Här kan du också läsa mer om hur katten har gått från att vara en förhistorisk musfångare till en sensation på internet.

Marsvin

Eftersom de är så vänliga och lätta att ta hand om är marsvin underbara husdjur. Läs mer om var de kommer ifrån, hur många tår de har på framtassarna, varför de inte har en svans och varför de kommer att passa perfekt i din familj.

Föda upp kycklingar

I den här guiden kan du läsa om både naturlig ruvning (under en höna) och konstgjort ruvning med hjälp av en äggkläckningsmaskin. Här hittar du allt du behöver veta om att föda upp dina egna höns.

Undulater

Papegojan Polly kanske är vacker, men världens mest populära fågel att ha som husdjur är den lilla undulaten. Här hittar du mer information om allt från hur du tränar en fågel till hur du får dem att trivas i ditt hem.