Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

TUNNELSYSTEM FÖR KATTGÅRDEN

Kan en tunnel göra det enklare för din katt att se lite mer av världen?

Katter lever livet på sina egna villkor, men livet som katt kan ibland vara farligt. Vi designade våra anslutningstunnlar till kattgården för att din katt ska kunna vara utomhus och leva livet, men på ett säkert sätt.

 • Låt katten vara utomhus för lek och motion
 • Katten kan säkert ta sig ut i kattgården
 • Passar alla fönster och kattkluckor
 • Praktisk design som är lätt att montera och bygga ut
 • Designa ditt tunnelsystem, snabb leverans
Använd plustecknet för att välja delar
Börja om
Ta bort det sista valet

Börja din beställning

Hur vill du fästa din tunnel i ditt hus?

Previous Next
Omlets fönsterlåda
Omlet Window Enclosure
Fönsterbredd
Fönsterhöjd
Höjd från marken
Omlets fönsterbräda med kattlucka
Omlets kattlucka för skjutfönster
Fönsteröppning - bredd
Fönsteröppning - höjd
Höjd från marken
Min egen kattlucka
Min egen kattlucka
Höjd från marken
Dina tunneldelar
Totalt:

Lika säkert som att vara inomhus

Vårt tunnelsystem har designats för att ge din katt en säker rutin för att ta sig ut i kattgården, samtidigt som det håller din katt både säker och borta från trafik och vilda djur. Helt klart bättre för alla inblandade.

VÅR process för att hitta en perfekt design

Catio utomhus katt tunnel designer med produkten
Vår signatur är att alltid testa, förbättra och sen göra om samma process igen.

Vi är Omlet, och sedan 2004 har vi förnyat alla aspekter av att äga och ta hand om husdjur. Vårt team av både designers och katter har jobbat hårt med att testa och förbättra alla delar av vårt nya tunnelsystem, så att innekatter säkert kan få vara utomhus. Läs mer om oss här.

en lösning för alla fönster

Vår design består av olika moduler som har designats för att passa fönster i olika former och storlekar.

 • Skapa en fönsterlåda som stänger in hela fönstret
 • Koppla till en kattlucka i ett skjutfönster
 • Koppla till en kattlucka på andra ställen
 • Tunnlarna kan monteras på väggen, längs marken, eller vara fristående med hjälp av en ställning

 • Bygg runt hörn med hjälp av en hörndel

 • Använd torn med inbyggda steg så att din katt kan klättra upp och ner

skapa din egen lösning

Vårt tunnelsystem för kattgården består av fyra olika delar som du kan kombinera som du vill för att passa din katt och det utrymme du har tillgängligt.

 • Tunnlarna kan monteras på väggen
 • Tunnlarna kan placeras på marken
 • Tunnlarna kan vara fristående med hjälp av en ställning
 • Katten kan ta sig runt vinklar som är 90° med hjälp av hörndelar
 • Torn med inbyggda trappsteg låter katten ta sig upp och ner

KLARAR AV BÅDE TUNGVIKTARE OCH RYMMARE

Vårt tunnelsystem för kattgården kommer att hålla både rymmare och snabba katter säkra. Vår unika design har förstärkta fästen som skapar en extra säker inhägnad där det kan få plats upp till tre maine coon-katter i varje tunnel på samma gång.

HALKFRIA OCH TORKAR SNABBT

Omlet gångvägarna i patiotunneln är strukturerade och böjda för att vara halkfria
Halkfritt underlag och en ergonomisk design håller tunnlarna torra.

Vårt tunnelsystem för kattgården har designats för att klara av väder och vind, med golv som är lätt böjda så att regnvatten lätt rinner av. Golvet har också en lätt mönstrad yta för att katten ska få ett bra grepp. Det är UV-resistent och tillverkat av pulverlackerat stål som lätt kan klara både regn och solsken.

STABILA PÅ MÅNGA OLIKA UNDERLAG

Omlet med tunnelstativ kan du skapa en stabil gångväg på ojämn mark
Ställningarna kan justeras i höjdled och har en bas som kan anpassas för att passa underlaget, även om marken inte är jämn.

Har du ojämn mark eller olika nivåer i din trädgård? Du kan lätt justera höjden och basen på ställlningen för att kompensera för lutningar upp till 10 grader. Så du behöver inte oroa dig över att tunnelsystemet ska stå säkert.

LÅT KATTEN UPPTÄCKA NYA OMGIVNINGAR

En katt som klättrar över Freestyle tillbehör till katträd
Kombinera vår kattgård med vårt tunnelsystem och katträdet Freestyle för utomhusbruk för ett riktigt äventyr.

Innekatter behöver inte missa allt det roliga som händer utanför fönstret. Vi designade vårt tunnelsystem, vår kattgård och katträdet Freestyle för utomhusbruk för att kunna användas tillsammans, så att din innekatt också kan gå på upptäcktsfärder och äventyr utomhus. 

VILL DU BYGGA UT DITT TUNNELSYSTEM?

Du kan när som helst bygga ut eller designa om ditt tunnelsystem genom att lägga till nya delar. Klicka här för att hitta tillbehör till ditt tunnelsystem.

 

Vanliga frågor

Omlets fönsterlåda:
Lådan sitter runt hela fönstret och fästs i väggen. Den här lösningen passar de flesta fönstren, inklusive skjutfönster och fönster som öppnas både inåt och utåt.

Mät ditt fönster och hur högt det sitter från marken och fyll i måtten i vårt designverktyg här ovanför så kommer det att räkna ut vilken storlek du behöver. Du kan sen fästa andra delar från tunnelsystemet på sidorna eller rakt ut från fönsterlådan genom att klippa hål i nätet.

Omlets fönsterbräda
Perfekt för skjutfönster eller andra fönster där du säkert kan skjuta in brädan när fönstret är öppet

Använd en såg för att skära brädan till rätt storlek för att passa bredden på ditt fönster, montera ramen och skruva fast med hjälp av en skruvmejsel. Brädan har en säker kattlucka som du kan använda som ingången till ditt tunnelsystem

Du kan också välja att kombinera de båda ingångarna och montera en fönsterlåda över ett fönster med fönsterbrädan.

Det är möjligt att montera tunnelsystemet på många olika sätt, inklusive en dörr med en kattlucka.

Däremot har tunnlarna inte designats för att hela tiden tas av och sättas på, så du kommer inte att kunna använda dörren som en dörr samtidigt som du har ett tunnelsystem monterat.

Ja, kattluckan har fyra olika inställningar så att du har så mycket kontroll som möjligt. Den kan vara helt öppen åt båda hållen, helt låst eller öppnas i bara en riktning.

Ja det kan du. Tunnlarna har testats med vikter som väger mer än riktigt stora katter. Den unika designen på klämmorna som håller samman tunnlarna skapar ett väldigt tåligt och starkt fäste som kan klara av upp till tre maine coon-katter på samma gång i en tunnel.

Tunnlarna har designats för att kunna användas utomhus i många år, de är tillverkade av sammansvetsat pulverlackerat stål och har ett UV-beständigt underlag för att klara både regniga stormar och soliga sommardagar. Men vi rekommenderar att du regelbundet kontrollerar alla delar för att se om det finns några tecken på rost, det är extra viktigt om du bor någonstans med mer extremt väder eller nära havet. Du kan se tecken på rost om beläggningen har skavts av eller skadats på annat sätt. Om du ser tecken på rost ska du borsta bort lösa delar och måla över med en väderbeständig färg.

På grund av storleken på maskorna i nätet kan du behöva lägga till extra skydd, som extra nät eller överdrag, om du vill kunna använda ett tunnelsystem när din kattunge är väldigt liten, eller om du har en väldigt liten katt (beroende på vilken kattras det är). Det är också viktigt att du håller ett öga på din katt när den är i tunnelsystemet och kattgården de första gångerna den använder dem.

Det är viktigt att du håller ett öga på katten när den först börjar använda tunnelsystemet och vänjer sig vid att använda tunnlarna.

Nej det måste du inte. Du kan använda din egen kattgård så länge den är tillverkad i nät eftersom du kommer att behöva klippa ett hål i nätet för att ansluta tunnelsystemet. Du hittar instruktioner för hur du gör i vår guide.

Ja, systemet är anpassningsbart så du kan bygga ut och lägga till delar när det behövs.

Även om de tåliga och starka material vi använder tillsammans med vår smarta design gör det väldigt svårt för rovdjur att ta sig in, så är ingen kattgård 100% rovdjurssäker. Anpassa ditt tunnelsystem beroende på vilka rovdjur som finns där du bor.

Nätet: Pulverlackerat stål
Golvet i tunnlarna: HDPE
Fästen: Polypropen
Skruvar: Rostfritt stål

MÅTT PÅ TUNNLARNA