Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Omlets 2-åriga garanti

Produkter du kan lita på, med en garanti du kan lita på.

Med Omlets garanti får du gratis reparationer, reservdelar eller produkter i upp till 2 år av din produkts långa livslängd, om du skulle behöva det.

Omlet-designade produkter köpta från Omlets hemsida täcks omedelbart av vår 2-åriga garanti. Du behöver inte registrera dig, då vi redan kommer att ha dina uppgifter och leveransdatum, så du får vår 2-åriga garanti automatiskt.

Till dig som gillar att fynda! Begagnade Omlet-produkter täcks inte av garantin, men om något är fel så ring oss ändå. Vi har några reservdelar och kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att få din produkt tillbaka i toppskick igen.

Om du har ett problem, ring oss eller skicka ett mejl med en beskrivning av problemet. Vi kanske ber om bilder för att hjälpa oss diagnostisera rätt lösning.

Sedan kommer vi att arbeta med dig för att snabbt hitta en lösning som är bra för dig, bra för planeten och som hjälper ditt husdjur att kunna njuta av sin produkt igen så snabbt som möjligt.

Alternativen som finns är reservdelar, små reparationer som du kan utföra själv (vi skickar delar till dig och instruktioner), returnera produkten så att Omlet kan reparera den, eller så skickar vi en ersättningsprodukt om andra alternativ är inte möjliga.

Vad täcks av Omlets garanti?

Vår garanti är utformad för att skydda och garantera att din produkt är fri från eventuella defekter i material och utförande under tillverkningsprocessen, som hindrar den från att fungera som den ska.

Vad betyder det?

Om något händer med produkten som är utanför vår kontroll, som att något faller på den och att den går sönder, behöver du kontakta ditt försäkringsbolag om att betala för reparationen. Vi har några reservdelar till hands och hjälper till på alla sätt vi kan, så ring oss ändå om detta händer dig.

Vanligt slitage omfattas inte heller av garantin. Här är en kort lista över saker som kan hända som förmodligen inte omfattas av vår garanti (men ring oss gärna ändå för att dubbelkolla):

  • Skador som uppstått pga felaktig montering. Oavsett om du är proffs på att montera platta paket eller om du har tummen mitt i handen, är det viktigt att du bygger din produkt som designerna tänkt sig, annars kanske den inte fungerar korrekt. Instruktionsmanualerna med steg-för-steg instruktioner och "Så bygger du"-videorna vägleder dig genom hela processen, så att du lätt kan bygga din produkt själv och se till att det blir rätt första gången.
  • Skador som uppstått pga felaktig användning, ändringar, modifieringar etc. Innan du själv försöker laga din produkt eller rengöra den med något starkt medel, kontrollera att det inte skadar din produkt eller ogiltigförklarar din garanti. Om du inte är säker - fråga oss!
  • Skador som uppstått pga olyckor, tredje part, skadedjur, vilda djur, husdjur eller väder/klimat.
  • Om något händer med din produkt som orsakar förlust eller skada på andra produkter, kommer vi inte att kunna ersätta eller kompensera för detta. Men vi kan hjälpa dig att fixa din Omlet-produkt under garantin.

Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.