Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Grundat och drivet av produktdesingers

Allt började 2003 när fyra vänner träffades på Royal College of Art i London. De formgav ett nytt revolutionerande hönshus som gjorde det lättare att ha höns i trädgården. Det såg ut lite som en igloo, och i ett ögonblick av ordvitsgenialitet som skulle definiera nästa generation hönsägare döpte de hönshuset till Eglu, och en ikon var född. Sedan dess har Omlets design charmat tusentals husdjur och deras ägare över hela världen tack vare nyskapande idéer och kompromisslös känsla för detaljer.

För dig och dina husdjur närmare varandra

Omlet får dig att förändra sättet du lever med och tar hand om dina husdjur för att föra er närmare varandra. Vi har gjort kaninburar som låter kaniner leva ut sitt naturliga beteende, Eglu hönshus håller dina höns säkra och Qute hamsterbur ser fantastisk ut i ditt vardagsrum, kök eller sovrum, vilket låter dina husdjur vara en del av hemmet på allvar.

Konstruerad för snabbare rengöring…

Ingen tycker om att ta hand om smutsen! Genom att designa alla våra produkter så att de går snabbt och lätt att rengöra gör vi hus och burar som dina husdjur kommer älska att bo i och du kommer älska att använda.

Förstklassig kundservice

Alla på Omlet arbetar för att ge dig och dina husdjur fantastiska produkter och oklanderlig service eftersom du är lika viktig för oss som vi vet att dina husdjur är för dig. Vi är stolta över vårt rykte och vi hör gärna ifrån dig. Så skriv till hej@omlet.se med feedback, frågor eller förslag. Och givetvis älskar vi att få bilder på dina husdjur!

Omlet runt om i världen

Omlets produkter finns i Europa, USA, Australien och Nya Zealand. Om du inte kan handla i landet där du befinner dig, skicka ett meddelande så kanske vi lanserar våra produkter bara för dig!