Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.
Husdjursraser

Husdjursraser

Husdjursraser

Välkommen till Omlets raskatalog. Här finns massvis med information om olika raser för de husdjur du har. Lär dig om deras historia, beteende, utseende, hälsotillstånd och mycket mycket mer!

Ankraser

Gillar du ankor? Här kan du ta reda på vad som skiljer en aylesbury från en welsh harlequin, och vilka ankor som lägger svarta ägg. Utforska vårt A-Ö av ankraser, så att du kan hitta en som är perfekt för dig!

Hönsraser

Utforska nästan 100 olika hönsraser med vår fantastiska raskatalog! Läs på om vilka höns som passar bäst i en trädgård, vilka raser som passar bäst för kött och vilka som är bäst tillsammans med barn. Upptäck några väldigt ovanliga raser med fantastiska fjäderdräkter, och hitta ansedda uppfödare där du bor!

Hundraser

Det finns över 200 fantastiska hundraser i världen, och du kanske funderar på hur du ska hitta rätt ras för dig. Du kan använda vår katalog för att upptäcka rasernas typiska egenskaper och drag. Massvis med bilder, samt information om deras historia och deras ursprungliga arbete.

Kaninraser

Kaninvärlden har några otroligt fascinerande raser, från fluffiga angora till silkeslena rex och franska vädurar med hängande öron. Gå igenom vår kaninkatalog för att hitta de bästa bilderna medan du bestämmer vilken som är den bästa rasen för dig!

Kattraser

Från den vilda savannah-katten till den tysta och vänliga brittiskt korthår: använd vårt raskatalog för att hitta den perfekta katten för dig! Lär dig hur högljudda och intelligenta de olika raserna är, samt deras genomsnittsvikt, storlek och pälsvårdsbehov. Du kan också lära dig vilka rasen som passar bäst som innekatter, och se vilka som passar bäst för en allergiker.