Raser

Välkommen till Omlets raskatalog. Här finns massvis med information om olika raser för de husdjur du har. Lär dig om deras historia, beteende, utseende, hälsotillstånd och mycket mycket mer!

Hönsraser

Hönsraser

Utforska nästan 100 olika hönsraser med vår fantastiska raskatalog! Läs på om vilka höns som passar bäst i en trädgård, vilka raser som passar bäst för kött och vilka som är bäst tillsammans med barn. Upptäck några väldigt ovanliga raser med fantastiska fjäderdräkter, och hitta ansedda uppfödare där du bor!

Hundraser

Hundraser

Det finns över 200 fantastiska hundraser i världen, och du kanske funderar på hur du ska hitta rätt ras för dig. Du kan använda vår katalog för att upptäcka rasernas typiska egenskaper och drag. Massvis med bilder, samt information om deras historia och deras ursprungliga arbete.

Kattraser

Kattraser

Från den vilda savannah-katten till den tysta och vänliga brittiskt korthår: använd vårt raskatalog för att hitta den perfekta katten för dig! Lär dig hur högljudda och intelligenta de olika raserna är, samt deras genomsnittsvikt, storlek och pälsvårdsbehov. Du kan också lära dig vilka rasen som passar bäst som innekatter, och se vilka som passar bäst för en allergiker.

Få Omlets nyhetsbrev!

Stäng

Registrera dig för tävlingar, nyheter, speciella erbjudanden och mer. Det är gratis!