Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

klösträdet SWITCH

Gillar katter att gå på disco? Många kanske rynkar på näsan och säger "nu är du lite galen!", men vi säger att det är dags att skaffa klösträdet Switch som har 1200 helt oemotståndliga ljusinställningar som garanterat kommer få fart på festen! 

Vi är Omlet, och sedan 2004 har vi förnyat alla aspekter av att äga och ta hand om husdjur. Vi inspirerades av magin som uppstår när människor och djur formar ett band. Vi studerar, lär oss, ställer frågor och uppfinner. Våra produkter kommer få dig att undra: varför har vi inte alltid gjort så här?

Välj ditt Switch-klösträd

Switch, Camera, Action                      

Progress

"Switch gör det så mycket roligare för katten att vässa klorna!"

LIAM, STORBRITANNIEN

Progress

"Den coolaste kattprodukten!"

KAITLYN, USA

Progress

"Baku och Yuki älskar klösträdet Switch."

NANDA, NEDERLÄNDERNA

Progress

"De olika inställningarna underhåller katten i många timmar."

JOYCE, NEDERLÄNDERNA

FEM SMARTA  FUNKTIONER

1
Belysning

1260 olika möjliga ljuskombinationer

4
Stabilt

Designat för att stå stadigt och inte välta

5
Smart

För dig och din katt närmare varandra på nya sätt

DIN KATT KOMMER ALDRIG MER VARA UTTRÅKAD

Kvinna sitter på huk och leker med Switch kattskrapan med sin katt.
Designat av oss, testat av våra katter.

Katter är experter på att inte göra som man vill. De har till och med gjort det till en konstform. Det är därför vi inte designar våra produkter baserat på teorier, utan istället testar dem på riktiga katter, massor av katter och många gånger.

GÖR ERA STUNDER TILLSAMMANS MER FÄRGGLADA

Närbild av en katt som tittar upp på Switch klösbräda med regnbågsfärgade lampor.
Du kan tända belysningen i klösträdet utan att lämna soffan.

Vi designade ett klösträd med över 1200 olika ljus- och färgkombinationer som du kan anpassa till vad din katt tycker om. Och om den ledsnar kan du bara byta färg!

  • 12 olika förprogrammerade kombinationer
  • 7 olika färginställningar
  • 3 olika inställningar för ljusstyrka
  • 7 hastigheter

VETENSKAPEN BAKOM DESIGNEN

När katter är ute i naturen klöser de oftast på högre och stabila ytor för att hålla sina klor vassa, korta och friska. När de gör det sträcker de samtidigt på sina muskler, något som frigör endorfiner för att hjälpa katten att slappna av. Switch är perfekt för att katten ska kunna hålla sina klor i form. 

Switch har designats för att vara extra högt och tungt med en räfflad design som hjälper katten att sträcka på sig. Dessutom har det en inbyggd och anpassningsbar belysning, så det tränar både kattens kropp och knopp. 

ÄR DIN KATT EN RIKTIG SOFFPOTATIS?

Katt som tittar på upplyst kattskrapa med blå lampor
Ser till att innekatter har rolig underhållning som håller dem aktiva.

Switch är också en smart lösning för att utmana innekatter att hålla sig aktiva. Hemmakväll? Tänd Switch och se hur katten blir alldeles vild. Ska du till jobbet? LED-lamporna kommer att underhålla katten hela dagen.

EN ANNAN DIMENSION

Fluffig katt som kliar sig Switch stolpe i helkroppsstretch.
20% högre än genomsnittet bland klösträd.

Klösträdet Switch är 85cm högt, vilket är 50% längre än en genomsnittlig katt som sträcker sig så mycket den bara kan, så att din katt alltid kan sträcka ut hela kroppen.

DEN STARKA OCH TYSTA TYPEN

Fluffig katt som klamrar sig fast vid toppen av Switch klösbräda efter att ha hoppat på den.
Extra vikt så att klösträdet står stadigare.

Det är inte bara högre, det är också stabilare och tåligare. Switch har en inre kammare med en vikt, som när den är fylld skapar en lägre tyngdpunkt. Den här smarta designen kommer att kunna stå emot explosiva och adrenalinfyllda rovdjursattacker.

ETT KLÖSTRÄD SOM HÅLLER I MÅNGA ÅR

Kvinna som monterar Switch kattskrapa i kräm med bambubotten.
Behåll basen och byt bara ut överdraget i sisal.

De allra flesta klösträden slits sönder, och det är ju trots allt det de är till för, och hamnar sen på soptippen. Men kan ett klösträd både kunna klösas sönder och hålla för alltid?

Vi designade Switch för att vara annorlunda och därför kommer 86% av klösträdet att hålla för alltid. Bara 14%, det biologiskt nedbrytbara överdraget i sisal, behöver då och då bytas ut. Det betyder att Switch under kattens livstid undviker att 33,5kg av onödiga sopor hamnar på soptippen.

SMART DESIGN

Med en bambubas, snygga gräddvita eller kaffe-inspirerade färger och smarta designdetaljer som halkfria fötter i kork och en 4 meter lång sladd som det är lätt att hålla ordning på, är det här en både praktisk och snygg produkt som kommer att se ut som en möbel i ditt hem. *Viftar självsäkert på svansen*

GODKÄNDA AV KATTÄgare

Kvinna och hennes katt framför en upplyst kattskrapa

"Det nya klösträdet Switch är helt fantastiskt. Det är lätt att bygga ihop och en innovativ produkt som Oliver älskar. Det erbjuder inte bara underhållning för katter, utan också rolig kvalitetstid med familjen. Katten har underhållning i många timmar med de många olika ljusinställningarna."

Joyce - Nederländerna

Liam tyler - Switch ambassadör

"Det här gör det ännu roligare för katten att klösa och vässa klorna! Det har många olika ljusinställningar så att din katt kan jaga ljuset och leka både dag och natt! Det underhåller våra innekatter som verkligen gillar det här klösträdet. Dessutom ser det snyggt ut i vårt hus, vilket är en riktig bonus."

Liam - Storbritanninen

Kvinna håller sin katt i trädgården

"Switch är en innovativ och kreativ lösning som verkligen skiljer sig från vanliga klösträd. Vår katt Cosmo är väldigt fascinerad av lamporna och de underhåller honom i många timmar. Det är tåligt och stabilt men ser fantastiskt ut, vilket alltid går hem hos mig!"

Chelsea - Storbritanninen

Previous 1/ Nästa

Vanliga frågor

Klösträdet Switch har en tålig bas i bambu (ett material som är tåligare än ek) och en inre kammare som är tillverkad av återvunnen PET. De större delarna i plast är tillverkade av slitstark och lättviktig ABS-plast. Klösträdet har också tassar i kork, ett fäste i stål, kardborreband och LED-lampor.

Det beror lite på hur mycket din katt klöser. Vi rekommenderar att du håller ögonen på överdraget för att se hur snabbt det slits ut och sen vänder på det när det är dags att fräscha upp klösträdet. Det kommer att behöva bytas ut helt ungefär två gånger om året.

Du hittar nya överdrag här.

Switch har designats för att passa katter i alla storlekar, inklusive större kattraser som Maine Coon. Det här klösträdet har designats med en extra vikt i mitten, vilket ger det en lägre tyngdpunkt så att det inte välter när din katt använder det. Det är också ungefär 20% högre än genomsnittet, så att din katt verkligen kan sträcka på sig.

Klösträdet Switch behöver kopplas in i ett eluttag. Det har en 4 meter lång sladd, och en funktion att linda upp sladden på om du inte behöver hela längden, så att du kan placera det där det passar din katt bäst.

Nej, klösträdet Switch ska endast användas inomhus.

Även om vi har utfört många tester och är rätt säkra på att din katt kommer att vara intresserad av de olika ljusinställningarna, kan det ta ett litet tag innan katten börjar bli riktigt intresserad. Tills det händer kan du uppmuntra din katt genom att spraya Switch med kattmynta, justera hastighet och färg för att se om det är någon inställning som katten tycker bättre om eller flytta runt det i ditt hem för att hitta någonstans där katten har gott om plats runt klösträdet. Det kan också vara en idé att tända belysningen när katten vaknar efter en tupplur, eftersom det då är en stor chans att den vill sträcka på sig och leka.

Ljuset från LED-lamporna kommer att synas i dagsljus. Om du vill ha maximal effekt rekommenderar vi att du köper den gräddvita färgen, eftersom den kaffefärgade modellen dämpar belysningen en aning.

Nej, det kommer det inte vara. Hur mycket det kostar beror på ditt elbolag och hur många timmar om dagen du har lamporna tända. Men generellt är LED-lampor en väldigt energisnål och kostnadseffektiv ljuskälla.

mått & specifikationer

Verifierade recensioner

Klösträdet Switch Light Up

4 stjärnor:

0

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0
Ännu en fantastisk produkt från Omlet
Ashley,
Alla i vår familj älskar det här klösträdet. Det är underhållande inte bara för vår gamla katt, utan våra hundar tycker också om det! Dessutom har det en lugnande effekt på människorna i familjen. Jag älskar verkligen att det finns många olika färger och inställningar att välja på för LED-lamporna. Ännu en fantastisk produkt från Omlet.
Recension av: Switch Light Up - Klösträd i sisal med belysning - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Rekommenderar verkligen!
Kay,
Det perfekta klösträdet! Det är både väldigt praktiskt för mina katter och har många roliga funktioner som underhåller katterna och får dem att använda det! Dessutom är det en produkt som ser snygg ut och passar in i vårt hem, något som är väldigt ovanligt för större klösträd! Rekommenderar verkligen till alla kattägare!
Recension av: Switch Light Up - Klösträd med belysning - Gräddvitt
Verified Omlet Product Tester
Fantastiskt tillbehör!
Gemma,
LED-lamporna från Omlet är ett fantastiskt tillbehör till det här klösträdet. De snygga färgerna och de många olika kombinationerna av färger och rörelsemönster underhåller mina katter samtidigt som det uppmuntrar dem att använda klösträdet. Både mina katter och jag älskar den här produkten. Tack Omlet!
Recension av: Switch Light Up - Klösträd med belysning - Gräddvitt
Verified Omlet Product Tester
Jag älskar verkligen det här klösträdet!
Elaina,
Jag älskar verkligen det här klösträdet, det är det bästa jag någonsin köpt och jag har köpt väldigt många genom åren. Switch ser både snyggt ut, är tåligt och belysningen är en riktig bonus. Jag har två maine coon-killar som verkligen älskar att klösa och jag tycker att vanliga klösträd i sisal bara håller i ett par månader innan repet lossnar och klösträdet ser hemskt ut och behöver bytas ut. Men Switch ser fortfarande nytt ut även efter att katterna har använt det i ett par månader. Något annat som är väldigt bra är att det är högre än andra modeller jag har köpt tidigare vilket betyder att mina katter som är modell större kan sträcka på sig och använda klösträdet som de skulle använda ett vamnligt träd. Jag är så nöjd med Switch att jag funderar på att köpa ett till att ha på övervåningen.
Recension av: Switch - Klösträd i sisal - Kaffe
Verified Omlet Product Tester
Read more reviews

Kundbilder