Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Returer


Skicka tillbaka det du köpt - vi ställer inga onödiga frågor

Om du inte är helt nöjd med dina nya Omletprodukter är det viktigt att du kontaktar oss så att vi kan försöka lösa problemet. Släng heller inte bort kartongen och emballaget dina produkter levererades i förrän du är 100% nöjd. Så länge du ångrar dig inom 180 dagar kan du alltid skicka tillbaka produkter till oss.

För produkter som säljs i Omlets Outlet gäller inte våra gratis returer. Om du köpt en produkt från vår Outlet och vill skicka tyillbaka den behöver du själv betala returleveransen.

Men hur?

Skicka bara tillbaka produkterna tillsammans med din kontaktinformation. Om ditt husdjur har använt produkten är det också viktigt att du först gör rent den!n first!

Ring oss på 08 4468 6558 (måndag till fredag 11-15) eller skicka ett mejl till hej@omlet.se om du vill skicka tillbaka en produkt. När vi har mottagit din retur kommer vi att kontrollera produkten och antingen skicka en ny produkt till dig, eller göra en återbetalning inom 14 dagar.

Det finstilta

Alla leveransalternativ är tillgängliga i mån av tillgång och exkluderar helgdagar. Alla leveranstider är endast ungefärliga. Om du bor väldigt långt ut på landet kan det ta lite längre tid att få din leverans.