Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Thrianta Kaniner

Den vackra tjocka röda pälsen från en thriantakanin Två vackra thriantakaniner med otroligt röda pälsar och höga öron

Thrianta Historia


Thrianta är en rödorange kanin som utvecklades för första gången under 1930-talet som husdjur till den holländska kungafamiljen. H. Andreae, en lärare från Holland, korsade black och tans, havanas och sköldpaddsmönstrade papillon-kaniner så att han kunde ge en orange kanin till kungahuset.

Dessvärre, på grund av ransonerna under andra världskriget, blev thrianta tillsammans med många andra holländska kaninraser mat i Holland. Antalet kaniner blev så låg att rasen nästan utrotades. Efter kriget lyckades man bygga upp rasen igen, men korsaveln betydde att en liknande ras vid namn europeisk sachesengold blev mer brett erkänd av euopeiska kaninorganisationer.

Thriantakaniner bör ha en klar röd färg på pälsen och väga 2,3-2,7kg. De är alltså små kaniner med korta stående öron och en tydlig båge längs ryggen.

Thrianta Beteende


Thrianta-kaniner är aktiva och intelligenta husdjur vars storlek gör dem till bra innekaniner och husdjur till både barn och vuxna.

Thrianta Varianter


Rödorange.

Thrianta Status


Vanlig

Bilder på Thrianta

Kaniner i löpning

Thrianta till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Thrianta till salu.

Senaste recensionen för Thrianta


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.