Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Lejonhuvad Kaniner

Ett lejonhuvud med otroligt stora öron En lejonhuvudkanin med vackert putsad päls på huvudet. En vacker liten fluffig lejonhuvudkanin med mjuk svart päls En härlig liten lejonhuvudkanin som står högt på sina bakben Den otroligt mjuka pälsen hos en lejonhuvudkanin En lejonhuvudkanin med stor vit fluffig päls på huvudet En vacker liten lejonhuvudkanin med stor fluffig svart päls En vacker grå och vit mini lop kanin med öronen nedåt. En liten söt liten kanin som sitter i gräset En vacker ung lejonhuvudkanin med en otroligt vit päls En närbild av en lejonhuvudkanins underbara fluffiga huvud. De otroligt stora öronen hos en mini lop rabbut De vackra korta öronen på en svartvit lejonhuvudkanin. Den vackra lilla näsan hos en minikanin.

Lejonhuvad Historia

Lejonhuvad kanin är en ny kaninras vars håriga man liknar den hos en lejonhane, därav namnet. Rasen härstammar från Belgien där man tror att uppfödare av misstag skapade rasen genom att korsa miniature swiss fox med holländsk dvärg för att få fram en långhårig dvärgkanin. Genmutationen som uppstod gav tjock underull runt huvudet, och kallas nu för man-genen.

Lejonhuvade kanin har varit en erkänd ras av British Rabbit Council sedan 2002, men American Rabbit Breeders’ Association (ARBA) godkände den så sent som 2014 i de två varianterna Ruby Eyed White och Tortoise.

En lejonhuvad kanin bör väga 1,1kg-1,7kg och har korta men tjockt pälsklädda öron 5-7cm långa.

Lejonhuvad Beteende

De flesta kan intyga att lejonhuvade kaniner är vänliga och intelligenta. De är möjligt att träna dem, och de kan lära sig enkla kommandon.

Lejonhuvad Varianter

Ruby Eyed White och sköldpaddsfärgad. Enkel- och dubbelmanad.

Lejonhuvad Status

Vanlig

Liknande produkter

Bilder på Lejonhuvad

Lejonhuvad till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Lejonhuvad till salu.

Senaste recensionen för Lejonhuvad

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.