Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Lejonhuvad Kaniner

Ett lejonhuvud med otroligt stora öron En lejonhuvudkanin med vackert putsad päls på huvudet. En vacker liten fluffig lejonhuvudkanin med mjuk svart päls En härlig liten lejonhuvudkanin som står högt på sina bakben Den otroligt mjuka pälsen hos en lejonhuvudkanin En lejonhuvudkanin med stor vit fluffig päls på huvudet En vacker grå och vit mini lop kanin med öronen nedåt. En vacker liten lejonhuvudkanin med stor fluffig svart päls En vacker ung lejonhuvudkanin med en otroligt vit päls En liten söt liten kanin som sitter i gräset En närbild av en lejonhuvudkanins underbara fluffiga huvud. De otroligt stora öronen hos en mini lop rabbut De vackra korta öronen på en svartvit lejonhuvudkanin.

Lejonhuvad Historia


Lejonhuvad kanin är en ny kaninras vars håriga man liknar den hos en lejonhane, därav namnet. Rasen härstammar från Belgien där man tror att uppfödare av misstag skapade rasen genom att korsa miniature swiss fox med holländsk dvärg för att få fram en långhårig dvärgkanin. Genmutationen som uppstod gav tjock underull runt huvudet, och kallas nu för man-genen.

Lejonhuvade kanin har varit en erkänd ras av British Rabbit Council sedan 2002, men American Rabbit Breeders’ Association (ARBA) godkände den så sent som 2014 i de två varianterna Ruby Eyed White och Tortoise.

En lejonhuvad kanin bör väga 1,1kg-1,7kg och har korta men tjockt pälsklädda öron 5-7cm långa.

Lejonhuvad Beteende


De flesta kan intyga att lejonhuvade kaniner är vänliga och intelligenta. De är möjligt att träna dem, och de kan lära sig enkla kommandon.

Lejonhuvad Varianter


Ruby Eyed White och sköldpaddsfärgad. Enkel- och dubbelmanad.

Lejonhuvad Status


Vanlig

Bilder på Lejonhuvad

Min älskade glimt
Rosie & buddy
Ett barn som tar hand om en lejonhuvudkanin.
Kaniner som njuter av att äta snacks :)
Att ta en kanin på promenad.
Tunneltid
sommartid
En stor fluffig kanin med grå päls i en trädgård
Frizzle njuter av en ryggskrapa!
Höst ????????
Här är hösten, lite mer vuxen från de tidigare tillagda bilderna: D
min kaninhöst spelar när det är autmn! xx
dess christams!
Njuter av skuggan
wow, hur coolt
!!såååå söt
leker med mina leksaker
spelar rugby

Lejonhuvad till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Lejonhuvad till salu.

Senaste recensionen för Lejonhuvad


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.