Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Mini Lop Kaniner

En dvärgloppskanin har vackra, långa och slappa öron. En dvärgloppskanins otroligt stora bakfötter. En dvärgloppskanin har en underbart mjuk päls En närbild av en dvärgloppskanins stora vackra öGon. En dvärgloppskanins underbara runda ansikte Dvärgflop bluefox kanin Dvärgflop sootyfarnbutterfly kanin

Mini Lop Historia

Mini Lop är en väldigt populär utställnings- och husdjursras. De är skapade från fransk lop, och uppstod först i Nederländerna under 1950-talet. Mini Lops har satta små kroppar med god muskulatur och väger ungefär 1,6kg. De har breda hängande öron som hålls nära huvudet, vilket ibland får dem att se ut som en hästsko. Pälsen är tjock och ganska lång.

Mini Lop Beteende

Som med de flesta kaninraser kan mini lop bli ett bra husdjur om de socialiseras tidigt, får mycket sällskap och tillräckligt med plats för regelbunden motion.

Mini Lop Varianter

Vit, svart, blå, brun, agouti-mönster, tan-mönster, fawn, orange, stål, fjäril.

Mini Lop Status

Vanlig

Liknande produkter

Bilder på Mini Lop

Mini Lop till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Mini Lop till salu.

Senaste recensionen för Mini Lop

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.