Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Magpie Kaniner

Magpie Historia


Magpie är en ganska ny kaninras från Storbritannien. De är harlequins, men istället för gul/oranga fläckar har de vita markeringar, vilket får dem att se ut lite som en skata (magpie heter skata på engelska). För att få fram denna färg korsade uppfödare harlequins med kaniner med chinchilla-färg, som silverfärgade fox-kaniner eller rasen chinchilla. Silverpigmenteringen är dominant, och ersätter därför den gula pigmenteringen.

Man måste säga att tur var en viktig ingrediens i uppkomsten av magpie. Att para två perfekt färgade kaniner resulterar inte automatiskt i ungar med samma täckning.

Magpie-kaniner bör väga 2,5 - 4kg. De ska ha märkbart rundade örsnibbar, en något förlängd kropp, korta muskulära ben och väldigt kort hals.

Magpie Beteende


Magpie-kaniner är vanligtvis lugna, och kan bli bra husdjur, men deras avsaknad av medvetenhet om vad som pågår runt omkring dem kan göra dem svåra att ta hand om.

Magpie Varianter


Det finns inga variationer av magpie. Det är väldigt svårt att uppnå standarden för rasen, vissa menar till och med att det är omöjligt.

Magpie Status


Vanlig

Bilder på Magpie

Magpie till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Magpie till salu.

Senaste recensionen för Magpie


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.