Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Magpie Kaniner

Magpie Historia

Magpie är en ganska ny kaninras från Storbritannien. De är harlequins, men istället för gul/oranga fläckar har de vita markeringar, vilket får dem att se ut lite som en skata (magpie heter skata på engelska). För att få fram denna färg korsade uppfödare harlequins med kaniner med chinchilla-färg, som silverfärgade fox-kaniner eller rasen chinchilla. Silverpigmenteringen är dominant, och ersätter därför den gula pigmenteringen.

Man måste säga att tur var en viktig ingrediens i uppkomsten av magpie. Att para två perfekt färgade kaniner resulterar inte automatiskt i ungar med samma täckning.

Magpie-kaniner bör väga 2,5 - 4kg. De ska ha märkbart rundade örsnibbar, en något förlängd kropp, korta muskulära ben och väldigt kort hals.

Magpie Beteende

Magpie-kaniner är vanligtvis lugna, och kan bli bra husdjur, men deras avsaknad av medvetenhet om vad som pågår runt omkring dem kan göra dem svåra att ta hand om.

Magpie Varianter

Det finns inga variationer av magpie. Det är väldigt svårt att uppnå standarden för rasen, vissa menar till och med att det är omöjligt.

Magpie Status

Vanlig

Relaterade produkter

Bilder på Magpie

Magpie till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Magpie till salu.

Senaste recensionen för Magpie

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.