Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Holland Lop Kaniner

Holland lop Holland lop Holland lop Holland lop kanin mot en vit bakgrund Fluffig holland lop kanin mot en vit bakgrund Grå holland lop kanin mot en vit bakgrund

Holland Lop Historia


Holland Lop utvecklades i Nederländerna och erkändes av landets kaninorgan 1964. En holländsk uppfödare vid namn Adriann De Cock anses ha utvecklat rasen från 1949 - 1964 (så rasen godkändes). De Cock sägs har noggrant korsat och tillbakakorsat hollänska dvärgkaniner med franska vädurer tills de konsekvent fick rätt storlek och beteende.

Rasens popularitet exploderade, och efterfrågan var mycket större än utbudet, vilket gjorde att det var svårt att upprätthålla rasstandarden, speciellt den specifika 1,5kg-vikten som De Cock ville ha. Rasen är fortfarande populär idag tack vare storleken och kaninernas lustiga temperament.

Holland Lop Beteende


Holland lops är kända för sina vänliga personligheter och passiva beteende. De är dock fulla av energi och tycker om att leka.

Holland Lop Varianter


Helfärgad, agouti, tan, wide band, pointed vit, prickig och broken.

Holland Lop Status


Vanlig

Bilder på Holland Lop

Luna och butterscotch
Visst älskar du att mysa med dina kaniner?
Colt en Holland Lop Buck

Holland Lop till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Holland Lop till salu.

Senaste recensionen för Holland Lop


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.