Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Holland Lop Kaniner

Holland lop kanin mot en vit bakgrund Fluffig holland lop kanin mot en vit bakgrund Grå holland lop kanin mot en vit bakgrund

Holland Lop Historia

Holland Lop utvecklades i Nederländerna och erkändes av landets kaninorgan 1964. En holländsk uppfödare vid namn Adriann De Cock anses ha utvecklat rasen från 1949 - 1964 (så rasen godkändes). De Cock sägs har noggrant korsat och tillbakakorsat hollänska dvärgkaniner med franska vädurer tills de konsekvent fick rätt storlek och beteende.

Rasens popularitet exploderade, och efterfrågan var mycket större än utbudet, vilket gjorde att det var svårt att upprätthålla rasstandarden, speciellt den specifika 1,5kg-vikten som De Cock ville ha. Rasen är fortfarande populär idag tack vare storleken och kaninernas lustiga temperament.

Holland Lop Beteende

Holland lops är kända för sina vänliga personligheter och passiva beteende. De är dock fulla av energi och tycker om att leka.

Holland Lop Varianter

Helfärgad, agouti, tan, wide band, pointed vit, prickig och broken.

Holland Lop Status

Vanlig

Relaterade produkter

Bilder på Holland Lop

Holland Lop till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Holland Lop till salu.

Senaste recensionen för Holland Lop

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.