Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

New Zealand Red Kaniner

En nyzeeländsk röd som visar sina vackra öron En nyzeeländsk röds vackra spetsiga öron En nyzeeländsk röd röds härligt mjuka päls och fluffiga svans En närbild av en nyzeeländsk röds otroliga räkröda päls En underbar nyzeeländsk röd vila

New Zealand Red Historia

Under tidigt 1900-tal började man i Kalifornien utveckla en ny kaninras, och det är därifrån New Zealand Red härstammar från, och inte från Nya Zeeland. Korsningar gjordes med belgiska harar, belgiska jättekaniner och den nu utdöda golden fawn.

1913 genomförde uppfödare over hela USA dessa korsningar, och ställde ut dem med olika namn, som "New Zealand", "California Red" och "American Red", men namnet som fastnade var "New Zealand Red".

New Zealand Red Beteende

New Zealand Reds är en avslappnad ras som vanligtvis fungerar bra med lugna barn. De är okej med att bli burna, och blir bra nybörjarhusdjur eftersom de är lätta att ha att göra med.

Många menar att dessa kaniner också ofta kommer bra överens med andra husdjur.

New Zealand Red Varianter

New Zealand-kaniner kommer i fyra varianter (röd, vit, svart och blå) men endast de som är helt röda i färgen kommer räknas som New Zealand Reds.

New Zealand Red Status

Vanlig

Relaterade produkter

Bilder på New Zealand Red

New Zealand Red till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga New Zealand Red till salu.

Senaste recensionen för New Zealand Red

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.