Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Stora silver Kaniner

Stora silver Historia


Stora silver är en av de äldsta kaninraserna i världen. Det är en brittisk ras vars ursprung är något okänt, men det är troligt att kaniner med päls med silvriga toppar togs till Storbritannien från Asien. Det är dock känt att den inte avlats fram, utan uppstått som ett resultat av en mutation.

Vi vet att rasen fanns så tidigt som början av 1600-talet, och redan under mitten av 1800-talet bestämde man sig för att utveckla en rasstandard. Stora silver ställdes ut för första gången 1860, och erkändes som ras 1880.

Rasen blev väldigt populär på grund av efterfrågan av den speciella pälsen. Man började exportera kaniner för stora summor, och rasen kom till USA vid slutet av 1800-talet.

De första silver-kaninerna var svarta med silverskimmer längst ut på håren men sedan dess har man tagit fram gula, blåa och bruna exemplar.

Stora silver Beteende


Dessa kaniner är livliga och ibland något bullriga. De kanske inte är det bästa alternativet för familjer med småbarn eftersom de kan bitas och sparkas om de blir rädda eller inte hanteras på rätt sätt.

Stora silver Varianter


Grå, brun, orange, blå och brun.

Stora silver Status


Vanlig

Bilder på Stora silver

Stora silver till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Stora silver till salu.

Senaste recensionen för Stora silver


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.