Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Deilenaar Kaniner

Breed Rating (1 Reviews)

Utseende
Vänlighet
Tålighet
Garden

Deilenaar Historia


Rasen deilenaar är tillägnad en holländsk uppfödare vid namn Ridderhof. Man tror att rasen härstammar från holländsk jätte, chinchilla, New Zealand Red och tan.

Rasen fick uppmärksamhet i Nederländerna 1940, precis innan kriget bröt ut i landet. Det är troligt att detta är anledningen att det tog så lång tid för rasen att spridas till andra länder.

Rasen är fortfarande ovanligt utanför Europa.

Deilenaar Beteende


Deilenaarkaniner är i allmänhet starka och friska, och har ett jämnt temperament. De skulle fungera bra som husdjur, men de ägs oftast bara av uppfödare.

Deilenaar Varianter


Deilenaars har alltid en rödrostig svart färg.

Deilenaar Status


Ovanlig

Bilder på Deilenaar

Deilenaar till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Deilenaar till salu.

Senaste recensionen för Deilenaar (1 av 1)


5 stjärnor:

0

3 stjärnor:

0

2 stjärnor:

0

1 stjärna:

0

- Viktoria,

Vår Deilenaar är nu 3,5 år och han är lös inomhus. Han går bra att bära, men det behövdes lite träning. Däremot sitter han aldrig i knät, då hoppar han ner. Han är aldrig ilsken eller bits utan jättego om man t.ex. klappar honom på golvet. Dock tuggar han jättemycket på saker, han har bitit hål i möbler, skor, väskor, sladdar mm. Ofta hungrig och gillar pellets framför hö. Innan han kastrerades var han mycket runt mina ben och ville "jucka", nu gör han inte det längre. Han gillar inte att vara instängd, då biter han på gallret/krafsar på dörren. Vacker och mjuk päls, löser mycket hår ett par gånger om året.