Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Orange rex Kaniner

Orange rex Historia


Rexkaniner har korta överhår som ligger under eller på samma nivå som underullen, vilket gör pälsen mjuk och sammetsliknande. De föddes till att börja med upp för päls, men fungerade också bra för kötthandeln. Chinchilla rex- och havana rex-pälsar var väldigt populära, men helfärgade, som orange, blev inte lika populära. Istället användes de som utställningskaniner.

En orange rex väge 2,72-3,62kg och har välformade kroppar med medelstort huvud, starka bakben och stående öron. Den oranga färgen sprider sig ner på sidorna till en vit mage.

Orange rex Beteende


Rex-kaniner är medelstora och kan bli bra husdjur, så länge de socialiserats och hållits sedan tidig ålder. De tenderar att kunna vara ganska nervösa, men det skiljer mycket från individ till individ.

Orange rex Status


Vanlig

Bilder på Orange rex

Orange rex till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Orange rex till salu.

Senaste recensionen för Orange rex


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.