Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Angora Kaniner

An anGora kaninens underbart mjuka öron En vacker grå och vitGora kanin En härlig liten brun och vitGora kanin Den otroligt mjuka pälsen från enGora kanin. Det underbara lilla ansiktet hos en ung kaninGora ra kanin En närbild av enGora kanins vackra fluffiga öron. En närbild av enGora ra kanin med underbara barköGon. An anGora ra kanin som leker i gräset EnGora kanin med en otroligt vit päls och fluffiga öron. Den vackra tjocka fluffiga pälsen hos enGora kanin.

Angora Historia


Det råder en del förvirring kring angorakaninens ursprung. Man tror att romarna födde upp angorakaniner för päls runt år 100 f.Kr., och allt eftersom Romarriket växte spred sig kaninerna. Andra menar att angorakaninen härstammar från Ankara-regionen i Turkiet och att sjömän tog kaninerna till Frankrike 1723 efter att ha sett dem i Turkiet.

Även om det är oklart exakt var kaninerna härstammar från vet vi att de alltid avlats för silkeslen ull. Angoraull är mjukare än kashmir och är väldigt dyrt.

Angora Beteende


Angorakanienr är vanligtvis sociala, vänliga och lugna. Franska angorakaniner är kända för att vara något mer envisa, medan den engelska varianten är mer foglig och lugn.

Angora Varianter


Det finns ett par olika sorters angorakanin, engelsk, fransk, tysk, jätte- och sammetsangora.

Angora Status


Vanlig

Bilder på Angora

Angora till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Angora till salu.

Senaste recensionen för Angora


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.