Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Angora Kaniner

An anGora kaninens underbart mjuka öron En vacker grå och vitGora kanin En härlig liten brun och vitGora kanin Den otroligt mjuka pälsen från enGora kanin. Det underbara lilla ansiktet hos en ung kaninGora ra kanin En närbild av enGora kanins vackra fluffiga öron. En närbild av enGora ra kanin med underbara barköGon. An anGora ra kanin som leker i gräset EnGora kanin med en otroligt vit päls och fluffiga öron. Den vackra tjocka fluffiga pälsen hos enGora kanin.

Angora Historia

Det råder en del förvirring kring angorakaninens ursprung. Man tror att romarna födde upp angorakaniner för päls runt år 100 f.Kr., och allt eftersom Romarriket växte spred sig kaninerna. Andra menar att angorakaninen härstammar från Ankara-regionen i Turkiet och att sjömän tog kaninerna till Frankrike 1723 efter att ha sett dem i Turkiet.

Även om det är oklart exakt var kaninerna härstammar från vet vi att de alltid avlats för silkeslen ull. Angoraull är mjukare än kashmir och är väldigt dyrt.

Angora Beteende

Angorakanienr är vanligtvis sociala, vänliga och lugna. Franska angorakaniner är kända för att vara något mer envisa, medan den engelska varianten är mer foglig och lugn.

Angora Varianter

Det finns ett par olika sorters angorakanin, engelsk, fransk, tysk, jätte- och sammetsangora.

Angora Status

Vanlig

Liknande produkter

Bilder på Angora

Angora till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Angora till salu.

Senaste recensionen för Angora

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.