Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Rex Kaniner

En castor rex-kanins underbara mörka päls Rex orangey kanin En mini rex kanin med underbar tjock vit päls De underbara långa öronen hos en utter rex kanin En castor rex-kanin som står högt på sina bakben. En castor rex-kanin med en vacker lång kropp En castor rex kanin med en härligt mjuk päls Den vackra fluffiga svansen och de höga öronen hos en castor rex-kanin. En mini rex kanin med vackra långa öron En närbild av en mini rex kanins underbara mörka öGon En liten härlig mini rex kanin som äter en morot En vacker otter rex kanin med otroligt höga öron En ung otter rex kanin med korta öron och vackra mörka öGon. En ung utterrexkanin med små öron och en mjuk mörk päls. En utter rex kanin med otroligt mjuk mörk päls En svart rexkanin med sina vackra långa vita öron Den underbara korta tjocka svarta pälsen hos en svart rexkanin

Rex Historia


De första rexkaninerna föddes i byn Louché-Pringé i Frankrike 1919, och var viltfärgade.

Rexkaniner har sammetsliknande hår som står ut från kroppen snarare än ligger rakt. Man tror att detta orsakats av en recessiv genmutation hos vilda kaniner.

Rasen visades för första gången på en utställning i Paris 1924. Sedan 1925 har den erkänts som en standardras över större delar av Europa.

Rex Beteende


Rexkaniner är en av de smartaste kaninraserna. De är ganska aktiva och lekfulla, men kan också ha en lugn sida.

Rex Varianter


Det finns otroligt många färger av rexkaniner, bland andra svart, blå, castor, chinchilla, choklad, lila, röd, grå och vit.

Rex Status


Vanlig

Bilder på Rex

Vår underbara rexkanin!
Vår 4 år gamla Rex Bongo
Här vår 6 månader gamla Baby Rex hon heter Berry
Hazel the Rex kanin
Woody rex

Rex till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Rex till salu.

Senaste recensionen för Rex


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.