Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Fransk vädur Kaniner

En fransk lop-kanins otroligt mjuka, lurviga päls En fransk lop-kanins underbara öron Vit frenchlop-kanin En fransk lop-kanin med vacker rävfärgad päls Den härliga, lumpiga pälsen hos en fransk lop-kanin Den korta stubbiga näsan hos en fransk lop-kanin Fransk lop kanin Frenchlop fjärilskanin

Fransk vädur Historia


Denna ras härstammar från Frankrike och skapades under mitten av 1800-talet. Den introducerades till resten av Europa som en köttras, men 1965 ställdes rasen ut för första gången, och sedan dess har den också varit populär som utställning- och husdjurskanin.

Franska vädurskaniner är väldigt stora, de väger mer än 4,5kg och har hängande öron och ett nästan kubiskt utseende med en kort, kraftig kropp och ett stort huvud. Frambenen är korta och raka, och bakbenen bärs parallellt med kroppen.

Fransk vädur Beteende


Franska vädurar är likt de flesta större kaninraser ganska lugna, men kan precis som andra raser utveckla beteendeproblematik. Deras storlek kräver bestämd hantering, och de behöver en stor bur och gård där de kan röra sig fritt. De är inte en bra kanin för mindre barn eller om du har begränsat med plats, men det går att ha dem också som innekaniner.

Fransk vädur Varianter


Svart, vit, brun, blå, agouti, chinchilla, opal. Fawn, siames sable, orange, stålgrå och fjäril (vit på mage, bröst, fötter och nos, med en av nämnda färger på rygg och öron, och en tydlig fjärilsmarkering på huvudet).

Fransk vädur Status


Vanlig

Bilder på Fransk vädur

Hunny Bunny njuter av frisk luft.
Grävning????????
middagsdags
Tittut
Två kaniner i en löpning
Kanin och katt som undersöker mat
Kanin i hage
Jango, den vresiga fransmannen
En sådan poser
Kyla ut vid eldstaden
avslappnad
Lugn
Vacker Sable Point Lionhead Doe

Fransk vädur till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Fransk vädur till salu.

Senaste recensionen för Fransk vädur


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.