Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Belgisk jätte Kaniner

En vacker flamländsk jättekanin som sitter En flamländsk jättekanin har en underbar fluffig vit svans. En flamländsk jättekanin med vacker kolgrön päls En flamländsk jättekanin med otroligt höga öron En flamländsk jättekanin med underbara stora öron och stora fötter En flamländsk jättekanins otroligt stora fluffiga bröstkorg En vacker flamländsk jättekanin som ligger utsträckt på Golvet En närbild av en flamländsk jättekanins vackra tjocka päls De härliga stora öronen från en flamländsk jättekanin Den underbara tjocka kolgrå pälsen från en flamländsk jättekanin

Belgisk jätte Historia


Den belgiska jättekaninen är den största kaninrasen i världen. Den härstammar från den flamländska regionen av Belgien och föddes till att börja med upp för kött. Belgiska jättar fanns redan på 1500-talet, så det är en gammal ras. Man tror att den uppkom genom avel av Steenkonijn (‘stenkanin’) med den europeiska patagoniakaninen.

Man tror att rasen importerades till England under mitten av 1800-talet och därifrån exporterades till USA under 1890-talet för att förbättra storleken på köttkaniner. Den första rasstandarden skrevs 1893, men det dröjde till 1910-talet innan rasen blev populär runt om i Amerika. Rasen en universellt populär inte bara som husdjur utan också för utställningar, kött och päls.

Den belgiska jätten väger mellan 6,3 och 9kg.

Belgisk jätte Beteende


Belgiska jättar är kända för att vara lugna och försiktiga. De är lugnare och mindre nervösa än mindre raser, och fungerar bra med barn, så de blir ett bra husdjur i en familj.

Belgisk jätte Varianter


Svart, blå, fawn, sand, ljusgrå, stålgrå och vit.

Belgisk jätte Status


Vanlig

Bilder på Belgisk jätte

Vår lilla misty
Ny baby flamländsk jättekanin redo för snuggles!
Min flamländska jätte - Cara. Vi bor i Nya Zeeland.
Hampton
Chester
Remington en flamländsk jättebock
hankaninen
Hej!
våra nya manliga kaniner

Belgisk jätte till salu


Vänligen notera: Alla djur som är till salu här måste hämtas av köparen. Varken Omlet eller den som säljer djuret kan leverera det till köparen. Säljaren kommer att skicka sin kontaktinformation till dig så att ni kan komma överens om betalning och upphämtning,
Sell Yours Here
Det är gratis!
Ledsen, det finns för tillfället inga Belgisk jätte till salu.

Senaste recensionen för Belgisk jätte


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.