Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Belgisk jätte Kaniner

En vacker flamländsk jättekanin som sitter En flamländsk jättekanin har en underbar fluffig vit svans. En flamländsk jättekanin med vacker kolgrön päls En flamländsk jättekanin med otroligt höga öron En flamländsk jättekanin med underbara stora öron och stora fötter En flamländsk jättekanins otroligt stora fluffiga bröstkorg En vacker flamländsk jättekanin som ligger utsträckt på Golvet En närbild av en flamländsk jättekanins vackra tjocka päls De härliga stora öronen från en flamländsk jättekanin Den underbara tjocka kolgrå pälsen från en flamländsk jättekanin

Belgisk jätte Historia

Den belgiska jättekaninen är den största kaninrasen i världen. Den härstammar från den flamländska regionen av Belgien och föddes till att börja med upp för kött. Belgiska jättar fanns redan på 1500-talet, så det är en gammal ras. Man tror att den uppkom genom avel av Steenkonijn (‘stenkanin’) med den europeiska patagoniakaninen.

Man tror att rasen importerades till England under mitten av 1800-talet och därifrån exporterades till USA under 1890-talet för att förbättra storleken på köttkaniner. Den första rasstandarden skrevs 1893, men det dröjde till 1910-talet innan rasen blev populär runt om i Amerika. Rasen en universellt populär inte bara som husdjur utan också för utställningar, kött och päls.

Den belgiska jätten väger mellan 6,3 och 9kg.

Belgisk jätte Beteende

Belgiska jättar är kända för att vara lugna och försiktiga. De är lugnare och mindre nervösa än mindre raser, och fungerar bra med barn, så de blir ett bra husdjur i en familj.

Belgisk jätte Varianter

Svart, blå, fawn, sand, ljusgrå, stålgrå och vit.

Belgisk jätte Status

Vanlig

Liknande produkter

Bilder på Belgisk jätte

Belgisk jätte till salu

Vänligen notera: Alla höns som säljs här måste hämtas. De kan inte levereras av säljaren eller av Omlet. Säljaren kommer skicka kontaktuppgifter för att organisera betalning och upphämtning.

Sell Yours Here

Det är gratis!


Ledsen, det finns för tillfället inga Belgisk jätte till salu.

Senaste recensionen för Belgisk jätte

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.