Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kattbeteende

Till skillnad från hundar är katter ensamma djur som tycker om att ha vara för sig själv och få eget utrymme. I det vilda lever de ibland med andra katter i grupper eller familjekonstellationer. Denna gruppsamvaro kan dock inte jämföras med en flock hundar. Till skillnad från en flock hundar har katter ingen sätt att kommunicera med varandra. Om du har fler katter i ett hem kan det hända att de sover nära varandra och kanske till och med gosar, men det är mycket vanligare att de helt enkelt bara tolererar varandra.

Katter som tycker illa om varandra kommer försöka undvika ögonkontakt och att interagera med varandra. De kanske fräser och till och med bråkar med varandra ibland. Katter kommer dessutom vanligtvis välja ut en favoritperson i hemmet, och det är den personen de kommer söka upp när de vill ha någonting, och kommer vara väldigt lojala. Om du vill ha fler än en katt och du vill att de ska komma överens rekommenderar vi att du köper kattungar från samma kull eftersom de kommer växa upp tillsammans och ha en speciellt relation.


”En
Katter kan absolut bo tillsammans, men det är inte säkert att de kommer gilla varandra

Jakt

Jakten är en naturlig instinkt för din katt. Katter jagar små gnagare, fåglar och insekter. Det är troligt att en utekatt som får gå fritt kommer komma tillbaka med någonting hen fångat. Vissa ägare väljer att sätta bjällror på kattens halsband för att förhindra dem från att fånga vilda djur. Omlet har en rad olika snygga halsband med bjällror, så att din katt inte blir känd som grannskapets värsting.


”En
Katter är jägare av naturen, och kommer instinktivt vilja fånga mindre djur

Doftmarkera

Katter kommer spruta urin för att markera sitt revir. Det är ett naturligt beteende som kan vara jobbigt om katten bestämmer sig för att markera sitt revir inomhus. När katter doftmarkerar backar de upp mot en yta, lyfter svansen rakt upp och sprutar urin. Det är ovanligt att kastrerade katter gör detta, och de flesta katter doftmarkerar inte inomhus, eftersom de inte känner något behov av att markera en plats där inga andra katter finns.Relaterade produkter

Kundfoton

Kommentarer Leave a comment

Det finns inga kommentarer än