Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Fördelar med att leka med din katt

Att leka med din katt är väldigt roligt, och har dessutom andra födelar:


Motverkar fetma - Att hålla din katt i rörelse genom livliga lekstunder kommer motverka att hen går upp i vikt. Överviktiga katter kan drabbas av flertalet hälsoproblem, inklusive diabetes.


Räddar dina möbler. - Katter som har klätterställningar eller klösmöbler är mycket mindre benägna att attackera dina möbler. Om du dessutom uppmuntrar din katt att klättra på dessa genom lekar kommer hen tröttas ut och inte känna samma behov av att vässa sina klor på din soffa.


Minskar oro och stress - Katter som tröttas ut via lek kommer troligtvis vilja krypa upp och vila efteråt. De kommer vara mindre stressade och kommer inte vandra runt i huset.


Stärker er relation - Katter tycker om att leka med dig och älskar att få din uppmärksamhet. Att leka med din katt visar hen att du älskar hen, och hen kommer vara tacksam även om hen inte kan säga det själv.

Woman playing with her cat on the Switch Cat Scratcher

Kan bygga självförtroende - En blyg katt kan tas ut ur sitt skal med hjälp av lekstunder. Börja smått med roliga lekar så kommer du kanske snart ha en extrovert i hemmet som inte kan få nog av att leka.


Kan göra att katter kommer bättre överens - Om två katter i samma hem har svårt att komma överens är lekar tillsammans ett bra sätt att lugna ner dem. Leken tar bort fokuset från den andra katten men vänjer dem vid att vara nära varandra.Kundbilder

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än