Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kaninburar

Revolutionerande kaninburar, tack vare Omlet. Din kanins naturliga beteenden och lättskötthet står i centrum för våra genialiskt designade kaninburar. Nu behöver du inte längre förvara din kanin i en trång inomhusbur – vi har satt en ny standard när det gäller kaninburar.

144 recensioner
Eglu Go Rabbit Hutch

En kaninbur för varje årstid

Oavsett om du är första gången du äger en kanin eller om du är en erfaren kaninägare, finns det en Omlet-bur för varje steg på vägen. Vår Eglu Go kaninbur har en stor dörr på baksidan som kan öppnas för bekväm åtkomst och den är fantastiskt säker och välisolerad. Den har en elegant design som gör att den ser bra ut i alla trädgårdar.

3 skäl till att köpa en kaninbur från Omlet

  1. Lättrengjord kaninbur som ger mer tid för lek
  2. Kaningårdstillbehör för att optimera din kanins uppsättning
  3. Förlängningssatser till kaningårdar för att få mera plats

Förnya din kanins hem

Vi har lagt grunden för ett unikt och givande kaninägande. Våra väl genomtänkta kaninburar håller din kanin varm på vintern och sval på sommaren. De står emot rovdjur och kan anpassas för att passa både din och dina kaniners livsstil.

Främjar anknytningen till din kanin

På Omlet försöker vi hela tiden hitta lösningar på de frågor vi konstant ställer oss. Vi har finputsat våra kaninburar med detta i åtanke och resultatet är fantastiskt. Njut av din kanin på ett obekymrat, naturligt sätt - på vilken plats som helst och med vilken nivå av erfarenhet som helst.