Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Ta med en ny katt hem

Att ta med en ny katt hem är spännande för alla, vare sig du har skaffat en ny kattunge eller en kompanjon till ditt nuvarande husdjur. Fortsätt läsa för att se vad som är det bästa sättet att få din nya katt att komma på plats, hur du kattsäkrar ditt hem och vad du ska göra om du flyttar med din katt.


En gullig med lat katt sover inomhus
En gullig med lat katt sover inomhus

Få din katt att känna sig välkommen

En kattunge behöver kärlek för att känna sig trygg utan sin mamma, och en adopterad äldre katt måste få veta att deras nya hem är säkert och välkomnande. Ett nytt hem är en läskig plats för alla katter, fullt med nya lukter, så ju mer du kan göra för att få hen att känna sig som hemma, desto bättre.


En avslappnad katt sträcker ut sig på soffan
Ett nytt hem kan vara en läskig plats för en katt

Involvera hela familjen

Se till att alla i ditt hem är involverade i den nya katten, och ha tålamod. Dina ansträningar under den första tiden i ditt katts liv kommer vara värt allt arbete när du ser hur hen växer upp till ett starkt, självsäkert och kärleksfullt djur.


En gullig katt kikar fram runt hörnet
Låt katten ta tid på sig att komma på plats

Tanken på en liten kattunge med hemlängtan är hjärtskärande, så använd de följande delarna av handboken för att se till att din katt får ett glatt välkomnande. Du kan lära dig om din kattunges första dag hemma, hur du uppfostrar en kattunge, vad du ska ge hen att äta och hur du motarbetar dåligt beteende.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än