Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

De 7 bästa hundraserna för barn

Hundar kan vara bra sällskap för barn. Förutom att de kommer vara en garanterad bästa kompis och lojal vakt i många år framöver, kan hundar lära barn värdefull livskunskap som t.ex. ansvar. Men som med alla relationer måste barn lära sig att respektera sin hunds gränser och hur man interagerar med den på ett säkert sätt. Det finns hundraser som är kända för att vara bra med barn. Här listar vi våra topp 7 hundraser som passar bra för dig som har barn och vill hitta den perfekta lekkamraten till din familj.


1. Newfoundland

Låt inte storleken lura dig. Denna snälla stora hund är en otrolig familjehund med ett stort hjärta som matchar deras utseende. Men de behöver lära sig att inte hoppa upp på människor från en tidig ålder för att undvika att av misstag knuffa omkull ett barn, på grund av deras stora storlek. När den är tränad på rätt sätt, är Newfoundland-hundar både lekfulla och tålmodiga, vilket är särskilt viktigt för en familj med yngre barn.

2. Labrador Retriever

Det är ingen överraskning att den förtjusande hundrasen Labrador Retriever finns med på listan. Den är väldigt populär på grund av sin lojala, vänliga och lekfulla karaktär, vilket gör denna hund idealisk för familjer. Labradorer älskar människor i alla åldrar och tumlar gärna runt med mindre barn men tycker också om att umgås med äldre barn.

3. Golden Retriever

Denna hund - Golden Retriever - tillhör också Retriever-familjen. Den delar många av de egenskaper som gör Labrador Retrievers bra med barn. Den är intelligent och ivrig att vara till lags, och älskar att få kärlek och tillgivenhet från sin familj. Och efter en skön långpromenad kommer din Golden Retriever att belöna dig med lugnt mys på kvällen.

4. Engelsk bulldog

The Engelsk bulldog har ett häftigt utseende, men du kommer kanske bli förvånad över att höra att denna ras faktiskt är väldigt mild och vänlig mot barn. Bulldogar är också väldigt avslappnade och älskar att sova. Dessutom gör deras bevakningsinstinkt dem till bra vakthundar när det gäller att skydda familj och vänner.

5. Boxer

Boxerhundar är väldigt sociala hundar som älskar att umgås med sin familj, speciellt barn. De är försiktiga, omtänksamma och älskar att gosa, men de kan vara väldigt energiska och studsiga om de inte har fått tillräckligt med motion. Se till att du ger dem tillräckligt med motion för att undvika alltför energiskt bus, genom att ge din hund tillräckligt med mental och fysisk stimulering under hela dagen.

6. Irländsk Setter

Irländsk Setter är en underbar familjehund. De älskar att umgås med människor, leka med barn och de gillar verkligen att träna. Om du letar efter en hund med precis rätt mängd energi för dina barn kan en Irländsk Setter vara perfekt för dig.

7. Beagle

En Beagle är en väldigt intelligent och vänlig hundras som har lätt för att komma överens med människor om den socialiseras tidigt. De kan dock vara svåra att trötta ut med bara lek, så uppmuntra dem att hämta sin favorithundleksak och träna dem att hålla sig aktiva på egen hand.

Omlet och din familjehund

Oavsett vilken hundras du väljer, har Omlet det du behöver för att njuta av hundägande till max. Från hundsängar att vila på efter timmar av lek, till hundburar för att din hund ska känna sig trygg och supermjuka hundfiltar för att hålla din hund varm på vintern, Omlets produkter har designats för att hjälpa husdjur och ägare att fortsätta bygga underbara band.

En flicka med sin tax på Omlets bolsterbädd

En flicka med sin taxOmlets bolsterbädd.

Kommentarer

Lydia, 26 mars 2019

Bra