Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

De 7 bästa hundraserna för barn

De bästa hundraserna för en familj är de som tolererar alla typer av beteende, från skrik och rop till springande och hoppande. Om du letar efter en barnvänlig hund är här 7 fantastiska raser att fundera på.


En newfoundland jagar en frisbee
En newfoundland jagar en frisbee

Låt aldrig utseende lura sig. Denna jättehund är supersnäll och en otrolig bra familjehund med ett stort hjärta. Newfoundlands är en perfekt lekkamrat för barn och älskar att dra runt dem i lådor på golvet eller pulkor i snön. De är också perfekta varma kuddar att gosa med efter dagens lek.


En chokladfärgad labrador bär en pinne
En chokladfärgad labrador bär en pinne

Labrador är den mest populära rasen i Sverige, och det är inte konstigt med tanke på deras kärleksfulla natur. Deras lojala, snälla och lekfulla natur gör dem till perfekta hundar var du än bor, och hur stor din familj än är. Så om du letar efter en hund som du kan lita på kommer trötta ut dina barn är labrador retriever verkligen en hund för dig.


En bulldog springer och dreglar på samma gång
En bulldog springer och dreglar på samma gång

Även om bulldogs kan verka sura och hårda är de egentligen en otroligt snäll ras som funkar bra med barn. De är väldigt lugna (eller lata) och älskar att sova i ditt knä. Deras vaktinstinkt gör dem också relativt beskyddande gentemot sina nära vänner och familj, och deras storlek gör att de är lätta att hantera.


En vacker ung boxer ligger i höstlöven
En vacker ung boxer ligger i höstlöven

Boxers är väldigt sociala hundar som älskar att tillbringa dagarna tillsammans med vänner och familj, speciellt barn. De är snälla och omtänksamma, och älskar att mysa på kvällarna, men de kan vara ganska energiska och studsiga om de inte får tillräckligt med motion. För att förhindra puttande är det bäst att ta med dina boxer ut på promenad innan hen leker med barnen.


En irländsk setter med sin stora tunga ute
En irländsk setter med sin stora tunga ute

Irländska setters är fantastiska familjehundar. De älskar att vara kring människor, leka med barn och att röra på sig. Om du letar efter en hund som har ungefär lika mycket energi som barn är de ett perfekt val. Underskatta inte deras villighet att leka och busa, irländska setters är en perfekt familjehund.


Två unga beagles leker med en tennisboll
Två unga beagles leker med en tennisboll

Beagles är väldigt intelligenta och vänliga hundar som kommer bra överens med de flesta om de får träffa mycket folk tidigt i livet. De tröttnar aldrig på lekar, så uppmuntra dem att jaga och aportera sina favoritleksaker och träna mycket för att hålla dem mentalt aktiva.


En golden retriever med en fin tjock päls
En golden retriever med en fin tjock päls

Golden retrievers har massvis med energi att dela med sig av. De är intelligenta och tillmötesgående och älskar kärlek och uppmärksamhet. Ta med dina barn på en spännande och lekfull promenad tillsammans med er golden retriever så kommer hunden vilja gosa på kvällen. Uppmuntra dina barn att kasta saker åt hunden, retrievers är superbra på apport!Kommentarer

Lydia, 26 mars 2019

Bra