Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Så väljer du rätt hundras

Ingen hund är den andra lik och det är som bekant likadant för oss människor. Det är därför vi tror att det finns en hund som är perfekt för varje person, oavsett om du letar efter en ny kompis som kan följa med på äventyr eller en lugn soffpotatis för mys i soffan. I det här avsnittet av Omlets hundguide hjälper vi dig att välja rätt hund, så att du kan hitta den hundras som bäst passar din livsstil.

Välj en hund som matchar din livsstil

Alla människor och husdjur är inte kompatibla. Om du t.ex. älskar långa vandringar i bergen, är en mops inte lämplig. På samma sätt kan en hund som t.ex Belgisk vallhund vara en dålig idé för både dig och hunden om du inte är en väldigt aktiv person. Utan tillräcklig mental och fysisk stimulans, kan en aktiv hundras bli destruktiv på grund av tristess och frustration.

Bor du i en lägenhet eller i ett lugnt område? Ingen hund är tyst men det finns vissa raser som är tystare än andra, som Engelsk bulldog eller Cavalier King Charles Spaniel. De hundraser som är kända för att vara högljudda, å andra sidan, är t.ex. Siberian husky, Beagle och Basset hundar. Fortsätt läsa och upptäck mer om vilka hundraser som passar din livsstil bäst på de följande sidorna i Omlets hundguide.

Ta hand om din hund med Omlet

När det kommer till att välja rätt hund för dig, är Omlet-guiden här för att ge dig all information du behöver innan du skaffar en ny hund. Och när du har bestämt dig för vilken som är den bästa hundrasen för dig och din familj, har vårt utbud av hundprodukter som lättrengjorda hundsängar, snygga hundburar och designerhalsband och koppel expertdesignats för att föra dig ännu närmare din hund.

En hund i sin Fido Studio hundbur

En hund i sin Fido Studio hundbur från Omlet.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än