Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Så ser du till att din hund har det bra under dagen

Att lämna din hund hemma ensam kan vara jobbigt, särskilt när det gäller att hålla den sysselsatt under långa perioder när du inte är där. Om du inte kan ta med hunden till jobbet finns det andra sätt att få det att fungera. Här är Omlets bästa tips på hur du kan se till att din hund har det bra och är sysselsatt hela dagen.


4 sätt att se till att din hund har det bra när du är borta

1. Kom hem på lunchrasten

Om du kan komma hem på din lunchrast är det perfekt. Din hund kommer att se fram emot att du kommer hem, och det kommer att hjälpa till att ge struktur åt deras dag. Du kan leka med dem, släppa ut dem så att de kan gå på toa och låta dem sträcka på sig och göra sig av med energi ute.

2. Anlita en hundvakt

Att någon kommer för att umgås med din hund en timme eller så mitt på dagen kommer att ge den motion och det sällskap den behöver när du är borta. Om hundvakten sköter om en annan hund också, kommer det att ge din hund möjlighet att få en ny hundvän.

Det kanske finns en vän eller familjemedlem som kan fylla denna roll. Om du har råd kan du anlita en professionell hundvakt. Kolla in lokala annonser på internet för att hitta någon i ditt område.

3. Ge din hund en fönsterplats

Innan du åker till jobbet, se till att ditt hund har tillgång till ett fönster och låt den se världen utanför. En intressant utsikt kommer att få tiden att gå snabbare och hjälper dem att underhålla sig själva hela dagen.

Skapa en plats med deras favorit hundfilt eller en bekväm hundsäng för att uppmuntra dem till att spendera tid där. Ju bekvämare hundsängen är, desto mer lockande blir det att vila där på dagarna!

4. Ge din hund leksaker som stimulerar sinnet

Många hundar tillbringar mycket tid med att leka med leksaker, särskilt de som involverar tuggning. En leksak med gömt hundgodis inuti kommer att hålla din hunds sinne aktivt. Det finns många hundleksaker att välja mellan, som stimulerar din hund både mentalt och fysiskt.

En Kong tuggleksak, till exempel, har varit en pålitlig tuggleksak i flera decennier. Den enkla hemligheten med denna leksak är dess ojämna form - när den faller studsar den oförutsägbart, vilket ger din hund oändlig underhållning.

Det enda problemet är att när din hund väl får smak för att tugga så kan de vända sin uppmärksamhet mot andra saker, som skor eller strumpor från tvättkorgen. Se till att rotera din hunds leksaker ofta, så att de har något nytt att leka med. Att se till att leksakerna är intressanta kommer att förhindra att din hund får tag i föremål som kan vara farliga för dem.

Aktiva hundar är glada hundar

Att se till att din hund är stimulerad när du är borta är viktigt för deras hälsa och välbefinnande. Att ha tillgång till hundleksaker och roliga distraktioner kommer att minska destruktivt beteende, och kan hjälpa till att minska separationsångest som din hund kan lida av när du inte är där.

Omlet och din hund

På Omlet är vårt uppdrag att tillverka produkter som är lika bekväma, stödjande och njutbara för din hund som din kontakt är med dem. Från designerhundsängar till ett helt utbud av oumbärliga hundprodukter, vi designar och utvecklar produkter med din hunds säkerhet, komfort och välbefinnande i främsta rummet.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än