Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Att ha hund när man har en hektisk livsstil

Att ha hund är ett stort ansvar. Och i en värld när vi har allt mer fullspäckade scheman, krävs det mer ansträngning än tidigare att lära sig hur man kan ha hund fastän man har en hektisk livsstil . Tacksamt nog är hundar naturliga stressreducerare, så när kalendern fylls av hektiska scheman, kan din hund faktiskt hjälpa dig att känna dig mindre stressad och må bättre.


Ta med din hund till jobbet

Många företag inser den positiva inverkan som hundar har på de anställdas produktivitet och attityd när de tillåts vara med på arbetsplatsen. Så om din hund är avslappnad runt andra och du har turen att arbeta för en hundvänlig arbetsgivare, kan det ha stora fördelar att ta med hunden till jobbet. Inte nog med att din hunds sociala behov kommer att uppfyllas, utan att ha fyrbenta kontorskamrater har också visat sig öka moralen på arbetsplatsen.

Visste du att att ta med din hund till jobbet också kan förbättra den allmänna hälsan för er båda? Att sitta vid ett skrivbord i timmar utan avbrott är varken roligt eller hälsosamt för dig eller din hund. Men med din hund vid din sida har du en extra ursäkt att ta promenadpauser, vilket ger er båda möjligheten att få motion och må bra.

5 sätt att göra ditt kontor lämpligt för hundar

1. En del människor är inte "hundmänniskor" eftersom hundar får dem att nysa. Så innan du tar med din bästa vän till kontoret, se till att dina kollegor inte är allergiska mot hundar.

2. Precis som människor behöver hålla sig uppdaterade om alla vaccinationer är det viktigt att hundar också gör det. Att hålla sig uppdaterad om vaccinationer håller inte bara din hund frisk, utan även alla de som träffar hunden. Hundar kan faktiskt bära på skadliga bakterier som kan orsaka hudirritationer eller andra sjukdomar hos människor, så se till att din kontorshund är frisk.

3. De första dagarna på kontoret kan alla behöva anpassa sig. Om din hund är nervös och vill vara nära dig, skapa en specifik plats där den kan känna sig trygg med en mysig och bekväm bolsterbädd vid ditt skrivbord. Andra hundar kanske föredrar mer av en lugn chill out-zon, och i så fall kan en robust och bekväm hundbur hjälpa dem att komma bort från stoj och oväsen.

4. Även om din hund kommer att vara glad över att vara med dig hela dagen, kan den fortfarande bli uttråkad. Så se till att ha gott om hundleksaker vid ditt skrivbord så att din hund kan underhålla sig själv under långa konferenssamtal.

5. Kontorsvattenkylaren är ett bra ställe för snabba samtal bland kollegor, men hur är det med din hund? Genom att ha en hundskål fylld med kallt vatten vid ditt skrivbord, kan din hund släcka sin törst när som helst under dagen.

Anlita en hundvakt

Så ditt företag tillåter inte hundar på jobbet och ditt jobb håller dig borta från hemmet mer än 8 timmar om dagen. Hur kan du då ta hand om din hund? Fundera på att anlita en hundvakt. Liksom människor är hundar sociala djur och att bli lämnad hemma ensam under långa perioder kan orsaka separationsångest. Så för att undvika oönskad stress, hitta en pålitlig hundvakt som kan komma en eller två gånger om dagen för att tillbringa lite tid med din hund. När du har hittat någon som passar din hunds behov, se till att de har ett robust hundkoppel, hundhalsband, och instruktioner så att din hund kan njuta av sina promenader till max.

Schemalägg särskild tid när du och din hund kan spendera tid tillsammans

Vad händer om din hektiska livsstil inte är utanför hemmet utan snarare i hemmet? Du kanske arbetar på distans eller har en ständig ström av hushållssysslor, som håller dig upptagen hemma. Som hundägare som arbetar hemifrån kan det verka lätt att tillbringa mer tid med din hund, men sanningen är att du fortfarande måste anstränga dig för att ta hand om din hund. Precis som du schemalägger specifik tid för jobbsamtal eller hushållsarbete kan du schemalägga lek med din hund. Oavsett om det är ett lunchdejt efter promenaden eller en kasta boll-lek mitt på eftermiddagen, kommer du och din hund att ha nytta av den schemalagda tiden tillsammans.

Hundvård med Omlet

Att anpassa en hund till din hektiska livsstil är inte så svårt som det kan verka. På Omlet anser vi att hundar gör våra hektiska liv roligare så det är därför vi tillverkar produkter för att göra tiden du spenderar med din hund roligare. Med lite planering och hundprodukter från Omlet, som hundsängar, hundburar, hundhalsband och hundleksaker, kan du fortfarande bli årets husdjursförälder.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än