Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Ska jag adoptera en gerbil?


Att adoptera en gerbil är en fantastisk sak att göra, gerbiler på härbärgen behöver hem, och att adoptera betyder att djuren till slut får ett stabilt och kärleksfullt hem. Det betyder också att härbärgena kan få mer plats för att rädda nya djur som är i behov av hjälp.


Dessa välgörenhetsorganisationer tar hand om övergivna djur, och de flesta organisationer tar hand om dem till de adopterats. Utan dessa platser skulle tusentals helt friska djur avlivats varje år, så att välja att hjälpa dem är ett fantastiskt val.


adopting
Det finns massvis med gerbiler som väntar på att bli adopterade!

Att adoptera gerbiler kan först verka som en läskig sak att göra, och du kanske är orolig för hur djuren mår eller om de är friska. Det behöver du inte oroa dig för! Djurorganisationerna tar väl hand om djuren och ser till att de regelbundet blir undersökta av en veterinär, och de kommer berätta för dig om gerbilen är sjuk, samt om de är kastrerade eller inte. Volontärerna och personalen har tagit hand om gerbilerna sedan de kom till härbärget, och de kommer därför kunna ge dig massvis med tips och råd om du behöver det - allt från temperament till vad de tycker om att äta.


Du kan också adoptera gerbiler online, från människor som vill hitta nya ägare till sina djur. Kolla på hemsidor och i Facebook-grupper för att se om det finns någonting nära dig.


Att adoptera ett par gerbiler kommer verkligen hjälpa dem, men härbärgen får in massvis med djur av olika former och färger, och de tar givetvis emot alla de kan, snarare än att välja för att skapa ett större utbud. Om du vill ha en specifik färg eller art kan du behöva vänta länge innan de dyker upp på ditt lokala härbärge.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än