Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Gerbilsjukdomar


Gerbiler är överlag väldigt friska djur, men ibland kan de precis som alla andra bli sjuka. För att se till att dina husdjur får den behandling de behöver (och att de får den i tid), är det bra att hålla ett öga på deras allmänna hälsa, och att lära sig lite om några av de mer allvarliga sjukdomar som kan drabba dem.


gerbil illnesses
Dessvärre kan gerbiler precis som vi bli sjuka. Att vara väl informerad är väldigt viktigt när det kommer till dina husdjurs hälsa

I denna del av handboken har vi inkluderat en lista på de vanligaste sjukdomarna. Om du märker att någonting inte står rätt till med ditt husdjur kan du här undersöka några av de potentiella orsakerna. Vi rekommenderar dock också att du skaffar ännu mer information om gerbiler, kanske genom att köpa en specifik bok, så att du har en mer täckande handbok. Om du inte kan luska ut vad som är fel med ditt husdjur är det bäst att ta med hen till veterinären. Det är ditt jobb att se till att dina husdjur mår bra, så om du är osäker är det alltid bäst att vara på den säkra sidan.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än