Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Ska jag skaffa gerbil?


Gerbiler är fantastiska husdjur, de är roliga, gulliga och otroligt underhållande. Även om de faktiskt bara funnits på husdjursmarknaden ett par år har deras temperament och kärleksfulla utseende gjort dem till favoriter hos husdjursägare runt om i världen. Innan du bestämmer dig för att ta ansvaret över en av dessa små varelser finns det dock vissa saker du måste tänka på, som om du har tillräckligt med tid och pengar för att ta hand om dem på rätt sätt.


should I get a gerbil
Gerbiler blir allt mer populära - av en anledning!

En av de viktigaste sakerna du måste tänka på är vem du köper husdjuret åt. Experter och djurrättsorganisationer säger att gerbilägare måste vara åtminstone 11 eller 12 år gamla. Och även vid denna ålder krävs övervakning från en vuxen för att se till att gerbilerna matas två gånger om dagen, och att buren rengörs åtminstone en gång i veckan. Om du vill köpa ett husdjur till ett yngre barn är det bäst att antingen vänta några år, eller förstå att precis som med alla husdjur, måste föräldern eller vårdnadshavaren vara ansvarig för djurens välmående. Även de mest ansvarsfulla barn kan lätt tappa en gerbil, eller glömma att mata dem.


Denna delen av handboken tar upp ett par olika områden, t.ex. huruvida du kanske borde välja ett annat husdjur, hur länge de lever, och hur mycket du kan förvänta dig att betala för att ta hand om gerbiler.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än