Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hur mycket kostar gerbiler?


Mongoliska gerbiler kostar någonstans mellan femtio och tvåhundra kronor per djur. Priset beror på var du köper dem från, och om du köper eller adopterar dina husdjur. Innan du bestämmer dig för var du ska få dina gerbiler från skulle vi absolut rekommendera att adoptera en. Gerbiler på djurhärbärgen skulle älska att få ett hem med människor som älskar dem, och härbärget behöver din hjälp för att kunna fortsätta sitt fantastiska arbete. Att adoptera en gerbil innebär också att du kommer kunna få råd från väldigt kunniga människor som kan hjälpa dig komma igång.


how much are gerbils
Mongoliska gerbiler är de man oftast ser i djuraffärer

I nuläget är det mest troligt att du får tag på mongoliska ökenråttor, vare sig du köper eller adopterar. Den andra husdjursgerbilen, duprasi, är relativ ny på marknaden, och kan därför vara svårare att få tag på. Även om de växer i popularitet är de fortfarande ganska mycket dyrare än sina mongoliska motsvarigheter, och kommer kosta 200-300kr om du hittar någon som säljer dem.


Om du funderar på att skaffa gerbiler, kan det vara bra att läsa delen Skaffa gerbil i handboken, där du hittar information om hur du tar med gerbilerna hem, hur du väljer mellan att köpa och adoptera, och hur du ger dina husdjur allting de behöver.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än