Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Förläng din kaningård


Om du har en relativt stor trädgård är det möjligt att du kan ge dina husdjur mer plats än vad din nuvarande bur och gård erbjuder. Om du har plats är det absolut någonting dina husdjur kommer tacka dig för! De kommer älska att ha en ny plats att utforska, och en större yta att springa runt på. Beroende på vilken bur och gård du har i nuläget är det möjligt att du kommer kunna förlänga. Det gäller i alla fall för våra Eglu-gårdar.


Du kan förlänga din Eglu gård

Designerna här på Omlet har skapat förlängningssatser till Eglu-burarna, delar som passar på din nuvarande gård, så att du kan ge dina kaniner mer plats.


Om du har en Eglu Classic måste du först köpa ett förlängningskit A - det gör gården en meter längre, så att dina kaniner får tre meter att springa runt på. När du väl har A kan du lägga till hur många förlängningskit B du vill. De adderar ytterligare en meter var.


Om du har en Eglu Go behöver du bara en sorts förlängning till din bur. Den kommer i paneler som du lägger till på din nuvarande gård innan du sätter tillbaka ändpanelen. Precis som med förläningarna till Eglu Classic lägger förläningssatserna till en meter var till gården.

Upptäck fördelarna med Omlets kaningård.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än