Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hur du bygger ett tunnelsystem till dina kaniner

En tunnelsystem som kopplar ihop kaninburar och gårdar genom rör och tunnlar kräver lite eftertanke. Det är inte bara ett tillägg till gården, det är den sista delen i vad som förvandlar en bur och en gård till ett riktigt hem för dina kaniner.

Om du funderar på att göra någonting större än att bara koppla ihop buren med en gård är det bra om du gör en plan innan. Hur mycket plats har du? Måste du ha hörnbitar för att det ska fungera? Skulle en T-korsning vara bra? Kommer du komma åt alla delar när du vill rengöra dem? Skulle du kunna flytta systemet bakom rabatten, eller runt ett träd, för att maximera ytan för kaninerna?


Ett tunnelsystem kan anpassas för att göra det mesta av den plats du har

Tunnelsystemet Zippi möjliggör allt detta. Det är perfekt för alla sorters trädgårdar, och alla sorters kaniner. Rören är 180mm breda, och fungerar för även de allra största kaninraserna. Det kommer i 90cm långa flexibla sektioner i plast, och kan monteras på din gräsmatta eller stenplattor, eller var du än väljer att ha det.

Tunnlar i delar

Traditionella kaninburar i trä eller Eglu Go kan kopplas till gårdar och lekhagar med anslutningar. Systemet fungerar perfekt med Omlets kaningårdar och andra lösningar.

Med lite plats och din fantasi kan du ha väldigt roligt:

  • Använd en T-korsning för att koppla en bur till två gårdar.
  • Höj delar av tunneln med Zippi-ställ, så att kaninen kan flyga över rabatten eller terassen.
  • Flera burar kan kopplas till en central gård eller matplats.
  • Tunneldelar kan klättra upp eller gå i en spiral till en upphöjd höstation, gå ner från höga burar till marknivå eller röra sig över kullar i en ojämn trädgård.
  • Delar av tunneln kan vara nergrävda, för en autentisk look.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än