Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Vilken bur ska jag välja?


En av de viktigaste besluten du som kaninägare kommer behöva ta är: "var ska mina kaniner bo?". Buren är platsen där dina kaniner kommer tillbringa större delen av sina liv, så det är viktigt att den är både säker och stor nog för dem. Allt annat är upp till dig att bestämma. Portabel eller fast? Modern eller traditionell? Plast eller trä?


Vi har två kaninburar på vår hemsida – Eglu Classic och Eglu Go. Båda är fantastiska alternativ för ett par medelstora kaniner. De är snyggt designade och skapar en säker plats som dina kaniner kan kalla sitt hem. Dessa moderna burar kommer med en rävsäker gård kopplad direkt till buren, så att dina kaniner kan springa omkring utomhus. Med båda dessa burar får du gratis det mesta en kaninägare behöver: ett höställ, en vattenflaska, en matskål och ett överdrag, för att skydda kaninerna från både regn och sol.


Eglun är ett snyggt, säkert och modernt alternativ till traditionella burar i trä

Du kan läsa mer om båda dessa burar här på vår hemsida. Egluburarna är speciellt designade för att vara extremt lätta att rengöra, och kan flyttas runt i trädgården för att ge dina kaniner färskt gräs.

Upptäck kaninburen Eglu Go, det enkla, snygga och logiska sättet att ha husdjur!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än