Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kanintunnlar

Att ge dina kaniner en bur och en gård tillfredställer deras behov för lugna stunder inomhus och utforskande utomhus. Men du kan förbättra detta genom att utöka ditt system med speciella kanintunnlar. Omlet har en rad olika tunnlar till dina kaniner.

Kaniners älskar att röra sig genom tunnelsystem under jorden, och att ge dem någonting som de instinktivt behöver och som liknar livet i det vilda är ett perfekt sätt att hålla dem friska och glada.


Tunnelsystemet Zippi är det perfekta sättet för en kanin att komma från punkt A till punkt B!

Vanligtvis ordnar ägare tunnlar till sina kaniner för att ge dem ett gömställe. Tunnlarna skyddar från solen, eller från regn och kyla. De gör också att kaninen inte själv måste fixa ett gömställe och gräva upp hela trädgården på kuppen.

Tunnlarna simulerar också kaninernas levnadssituation i det vilda. Där bygger kaniner ett komplext system av tunnlar och rum på samma sätt som vi använder korridorer och trappor för att komma till andra ställen i huset. Att bara ge dina kaniner en bur eller en gård är som att vara begränsad till ett rum, utan friheten att komma och gå som du vill. Om du öppnar upp dina husdjurs värld med ett tunnelsystem kommer de garanterat vara nöjda.

Sammanfogade tunnlar

Kanintunnelsystemet Zippi är det perfekta sättet att ge dina kaniner de tunnlar de instinktivt längtar det. De kommer i flexibla och hållbara rörlängder på 90cm, med tillbehör som hörnbitar och T-korsningar som låter dig skapa ett skräddarsytt system som kopplar ihop din bur till gårdar och lekhagar, och förser dessutom dina husdjur med mysiga gömställen.


En kanin hoppar in i Zippi tunnelsystem

Tunneldelarna måste vara breda nog för din kanin att röra sig i. En liten kanin kommer glatt hoppa genom en bred tunnel, men en större ras som kommer inte vilja trycka sig igenom någonting för litet. Tunnelsystemet Zippi är perfekt för detta, eftersom tunnlarna är breda nog att passa även de största av kaniner. Det kommer också med ställ som lyfter upp systemet över marken, så att gräsmattan inte skadas, och låter gräset växa fritt under. Tunnlarna har också ventilation och dränering, vilket gör dem till den perfekta platsen för dina kaniner att (nästan!) springa fritt.

För att du ska känna dig lugn är Zippi dessutom tålig nog att hålla ute nyfikna katter och hundar och alla andra potentiella rovdjur. En säker kanin är en glad kanin!

Förvandla dina kaniners bur till ett drömhem med Zippi

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än