Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kaninburar

Om du har kaniner utomhus kommer de tillbringa större delen av sitt liv i sin bur, så det är viktigt att den är bra! De flesta ägare väljer en bur som är kopplad till en gård eftersom kaniner är ganska stora husdjur som behöver gott om plats att springa runt på. Det gör också att du slipper transportera dina kaniner från en plats till en annan flera gånger om dagen, och ger dina kaniner mer frihet, så att de själva kan bestämma var de vill tillbringa sin tid.


Eglun är ett perfekt hem för kaniner

Även om du har en innekanin måste du fortfarande ha en bur - en plats som bara är deras. Det kommer vara deras bas, där de sover och gömmer sig om de blir rädda eller nervösa. Mänskliga hus kan vara ganska läskliga för kaniner, och de kommer uppskatta en plats att kunna gömma sig på.


Det finns en rad olika burar att välja mellan på marknaden, och det är upp till dig om du väljer en modern eller mer traditionell bur. Vi har information om båda, och du får mer information om vår väldigt populära Eglu, en modern bur speciellt designad för kaniner.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än