Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Det bästa sättet att lyfta din hund

Någon gång kommer du behöva bära din hund, vare sig det är för att hjälpa hen över en stätta på en lång promenad eller bara för att gosa.


Hur du lyfter upp en valp

Det bästa sättet att lyfta din valp är att lägga båda händerna på hens bröst, bakom frambenen. Medan du lyfter valpen mot ditt bröst, flytta genast ena handen bak för att stötta baken och håll din andra hand mellan hens framben för att stötta bröstet. Använd alltid båda armarna för att stötta valpens kropp.

Om din valp verkligen inte tycker om att bli upplyft eller buren kan du behöva hålla hen i nackskinnet för att motverka att hen vänder sig om och biter dig.


Hur du plockar upp en valp i nackskinnet
Hur du plockar upp en valp i nackskinnet

Hur du lyfter upp en äldre hund

Om din hund inte är för tung och du kan plocka upp hen själv, stötta bakbenen med en arm och håll andra handen under halsen eller nacken. Om din hund är orolig kan du hålla nackskinnet för att se till att hen inte biter, eller använd en munkorg och ett kort koppel så att du lättare kan kontrollera huvudet.


Hur du lyfter upp en tung hund

Om din hund är för tung för att plockas upp av en person, be alltid om hjälp. Stötta den främre delen av din hund under nacken eller bröstet och be en vän håll om bakdelen bakom bakbenen. Se till att du inte bär hen för länge, eftersom det kan lägga press på ryggen. Lyft bara hunden om det verkligen behövs, som in i bilen.


Hur du lyfter upp en hund med ryggproblem

Lyft bara en hund med ryggproblem om det verkligen behövs. Lägg en arm mellan hundens framben och den andra mellan bakbenen så att du är säker på att hela kroppen är stöttad och inget tryck ligger på ryggen.


Hur du lyfter upp en dräktig hund

Försök att undvika att plocka upp din hund om hon är dräktig. Om du måste, försök att inte röra hennes mage. Stötta bakbenen med en arm och lägg den andra armen runt bröstet framför frambenen.


Hur du lyfter upp en hund med höftdysplasi

Många hundar lider av höftdysplasi och måste plockas upp och bäras ganska ofta, speciellt när de ska ta sig in och ut ur bilen. Försök att inte lägga något tryck på hundens bakben. Använd en arm för att stötta din hunds bak under magen, och använd den andra armen för att stötta bröstet.Relaterade produkter

Kundfoton

Kommentarer Leave a comment

Det finns inga kommentarer än