Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Ska jag adoptera en hamster?


Om du bestämt dig för att välkomna en hamster till ditt hem och har allt du behöver är nästa steg att bestämma dig för varifrån du ska få din hamster. Att adoptera en hamster är en fantastisk sak att göra, eftersom det finns massvis med hamstrar på härbärgen över hela landet som skulle älska att få din kärlek. Att adoptera snarare än att köpa är ett bra sätt att hjälpa ett husdjur, och dessutom stötta ett härbärge, en organisation som vanligtvis är i behov av pengar.


Det är värt att fundera på att du förmodligen kan få mer information om du adopterar en hamster. Även om personal i djuraffärer vet mycket om djur har de på härbärget tagit hand om ditt nya husdjur åtminstone ett par veckor och delar vanligtvis gärna med sig av sin kunskap.

Att adoptera en hamster är ett bra sätt att hjälpa ett djur
Att adoptera en hamster är ett bra sätt att hjälpa ett djur

När det kommer till den ekonomiska biten är det inte så stor skillnad på att köpa eller adoptera en hamster. Hur mycket det kostar beror på hur länge de varit på härbärget, men vanligtvis brukar det handla om en knapp hundring. Det varierar givetvis något, men om du är orolig kan du alltid kolla på hemsidan eller fråga någon som jobbar där.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än