Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hundkoppel - Midnight Meadow

Kollar lagerstatus...

259,00 kr

Limited edition-kollektion inspirerad av härliga hundpromenader
Omlets första limited edition-kollektion med snygga tryck inspirerades av promenader med våra hundar och de människor vi möter och de platser vi ser på vägen. Upptäck ett tryck som påminner om din favoritpromenad bland de åtta snygga trycken i vår Dog Walk-kollektion som har designats exklusivt av och för Omlet.

Snygga tryck designade exklusivt av Omlet
När mörkret faller och din hund går och lägger sig kommer trycket Midnight Meadow med ett vackert blomstermönster att omsluta den så att den kan sova gott och vara redo för en ny dag full av äventyr. Upptäck alla produkter i Omlets limited edition-kollektion av designer-hundsängar, där du också hittar matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar.

Matchande accessoarer
Led din hund längs favoritrundan med ett snyggt designer-koppel som reflekterar hundens personlighet och stil. De snygga och sofistikerade kopplen i Dog Walk-kollektionen är tillverkade av en unik blandning av veganskt äppelläder och återvunna plastflaskor, och kommer att inspirera dig och din hund oavsett vart promenaden tar er. Det finns också matchande hundsäng, halsband och hållare för hundpåsarna.


Skicka en bild

Vi vill se dina Omlet-produkter.

Ladda upp ditt eget foto
Omlet Table

Verifierade recensioner

Hundkoppel - Midnight Meadow

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: