Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hundkoppel - Forest Fall

Kollar lagerstatus...

259,00 kr

Limited edition-kollektion inspirerad av härliga hundpromenader
Omlets första limited edition-kollektion med snygga tryck inspirerades av promenader med våra hundar och de människor vi möter och de platser vi ser på vägen. Upptäck ett tryck som påminner om din favoritpromenad bland de åtta snygga trycken i vår Dog Walk-kollektion som har designats exklusivt av och för Omlet.

Snygga tryck designade exklusivt av Omlet
Det fascinerande trycket Forest Fall inspirerades av höga ekar, löv som blåser i vinden och flanörer som uppskattar det vackra landskapet, allt för att påminna om en härlig morgonpromenad. Upptäck alla produkter i Omlets limited edition-kollektion av designer-hundsängar, där du också hittar matchande hundkoppel, halsband och hållare för hundpåsar.

Matchande accessoarer
Led din hund längs favoritrundan med ett snyggt designer-koppel som reflekterar hundens personlighet och stil. De snygga och sofistikerade kopplen i Dog Walk-kollektionen är tillverkade av en unik blandning av veganskt äppelläder och återvunna plastflaskor, och kommer att inspirera dig och din hund oavsett vart promenaden tar er. Det finns också matchande hundsäng, halsband och hållare för hundpåsarna.


Kundbilder

Verifierade recensioner

Hundkoppel - Forest Fall

5 stjärnor:

4 stjärnor:

3 stjärnor:

2 stjärnor:

1 stjärna: