Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Dog Walk-kollektionen

Kliv in i vår värld av magiska promenadstråk med 8 signaturprint och 3 designade hundsängar att välja mellan i den nya Dog Walk-kollektionen, exklusivt designad av Omlet och bara i begränsad utgåva. Vilken väg kommer du välja?
Filter
Prisklass
Fyll i lägsta och högsta pris, eller använd dragverktyget.
kr
 
 
kr
Storlek
Sängmodell
Skriv ut
Återställ
Ansök
499,00 kr
Kollar lagerstatus...
499,00 kr
Kollar lagerstatus...
499,00 kr
Kollar lagerstatus...
du har sett 3 av 3 produkter
Ladda mer

Titta på videon för att få reda på mer om designen bakom Dog Walk-kollektionen.

Välj din väg i ett mönster


Omlets textildesigner Victoria, är idemakaren bakom vår första, limited edition-kollektion med signaturprint. Victoria är själv hundägare och tog inspiration från kopplingen och kamratskapen mellan hundar och deras ägare, och hur hundpromenader förenar oss i en delad upplevelse. Det var från denna kollektiva lycka som printen bakom Dog Walk-kollektionen skissades fram.

4 anledningar du behöver en säng från Dog Walk-kollektionen

  1. Limited edition: Din inredning speglar dina favoritfärger och din stil, så varför skulle en hundsäng inte göra det samma? Välj din hunds favoritpromenad från våra 8 signaturmönster - Nature Trail, Pawsteps Electric, Pawsteps Natural, Contour, Morning Meadow, Midnight Meadow, Forest Fall or Shaded Spruce - men skynda, dessa designade hundsängar finns bara i begränsad upplaga så om du älskar ett mönster, se till att lägga den i korgen direkt.
  2. Hållbar: Alla sängöverdrag från Dog Walk-kollektionen är gjorda av 100% återvunnen plast från flaskor, vävda till bekväma och hållbara material. Bra för din hund, och snällt mot planeten!
  3. Anpassningsbar: Med sängarna i Dog Walk-kollektionen kan du anpassa både mönstret och formen på sängen. Välj den stöttande bolsterbädden, en mjuk kuddsäng eller ett krypin till din hund för att skapa en säng du vet att din hund kommer älska.
  4. Tvättbar: När det kommer till hundsängar vill vi hjälpa till att göra ditt liv så enkelt som möjligt. Det är därför vi har skapat alla våra hundsängar med borttagbara överdrag som kan tvättas i maskin. Ta bara bort överdraget och lägg det i maskinen för att enkelt och snabbt tvätta bort smuts och dåliga lukter.