Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Vattenflaskor


Vattenflaskor är en av de viktigaste sakerna att ha som husdjursägare. Kaniner bör ha tillgång till färskt, rent vatten hela tiden, så att de inte blir uttorskade. Kaniner får ganska mycket vatten från sin kost, men det långt ifrån tillräckligt. Du kommer bli förvånad över hur mycket de dricker.


De bästa flaskorna för kaniner är sådana som står upp. Ägare som väljer en skål kommer snabbt inse att det kräver ganska mycket jobb. Päls, hö, matrester och annan smuts kommer göra vattnet odrickbart inom några minuter, och studsiga kaniner kommer ofta välta skålen när de springer runt i buren. Det är därför det är bättre att ha en hängande eller stående vattenflaska. Du får en gratis flaska med alla Eglu-burar, våra moderna versioner på en traditionell bur i trä.


Kaniner behöver en obegränsad mängd vatten

Flaskan måste diskas åtminstone en gång i veckan, och det är viktigt att ofta kontrollera så att den fungerar. Lyckligtvis är det lätt att göra. Dra bara fingret över kulan där vattnet kommer ut. Om ditt finger blir fuktigt fungerar den som den ska. Om det inte gör det är flaskan sönder och måste bytas ut med detsamma, eftersom din kanin inte kommer kunna dricka ur den. Om du inte har en extra kan du använda en skål tills du köpt en ny.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än