Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Automater och höställ


Även om kaniner behöver färsk mat och obegränsat med hö varje dag kan deras behov av foder lösas med en automat. De är ofta ganska stora och passar kanske inte i din bur, men de kan ibland fungera för inomhuskaniner.


Vi rekommenderar starkt att ha dina kaniners hö i en höautomat. Det låter kanske mer komplicerat än vad det är, oftast innefattar det bara ett litet ställ i dina kaniners bur som du kan stoppa fullt med smaskigt hö. Stället ser till att höet som dina kaniner äter är färskt och rent, och gör att de inte äter sitt strö, som de inte bara behöver för att hålla sig varma, utan som ofta kan ha kommit i kontakt med avföring. Om du håller höet separat kan du vara säker på att det är rent.

Det är oftast bra att ha dina kaniners hö i en automat

Det är speciellt bra att ha automater och höställ om du har ett speciellt sorts hö, t.ex. näringsberikat. Att lägga det i höstället gör att du är säker på att det hålls borta från höet som ligger på golvet i buren. På så sätt är du säker på att du inte råkar städa bort det, och att dina kaniner får färskt och rent hö att äta.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än