Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kaninfoder


Det finns en rad olika foder att välja mellan, från pellets till blandningar. Torrfoder är en viktig del av kaninens kost eftersom det komplimenterar både hö och färsk mat och ger massvis med näringsämnen, så att dina kaniner får allting de behöver.


En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du ska köpa foder är att välja ett som är anpassat för det din kanin behöver, alltså att det innehåller alla de vitaminer och mineraler de behöver för att må bra. Att köpa ett foder som är menat för ett annat djur kan vara farligt, eftersom någonting som är bra för en art inte alltid är bra för en annan, och kan i vissa fall till och med göra skada. Det finns gott om bra kaninfoder att välja mellan, så håll dig till dessa så bör det inte vara några problem.


Torrfoder hjälper dina husdjur få alla vitaminer och mineral de behöver för att hålla sig friska

En annan sak att komma ihåg med torrfoder är att om du vill byta foder måste du göra det gradvis och väldigt långsamt, eftersom det annars kan leda till magproblem. Det gäller genom hela kaninens liv, men det är allra viktigast när kaninen är ny hos dig. Ta reda på vilket foder de ätit innan de kom hem till dig, och blanda sakta ut det med det nya så att de kan vänja sig.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än