Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Lås till kaninburar


Kaninburar måste fästas säkert, vare sig de står utom- eller inomhus. De hjälper inte bara till att minska risken för rymningsförsök, utan skyddar också dina husdjur mot andra djur som vill dem illa. Hundar, råttor, katter och rävar är vanliga besökare kring kaninburar, och ibland kan det gå illa. För att minska risken för ovälkomna gäster är det viktigt att du har säkrat buren ordentligt. Vi har delat din denna del i traditionella och moderna burar, eftersom de har olika säkerhetsbehov.


Eglu Classic har ett roterande lås

Traditionella burar

Vissa traditionella burar i trä är inte de säkraste av konstruktioner. Om du letar efter en bur är det bäst att undvika de som bara har en enkel pinne som lås. De är ganska lätta att öppna, och vissa djur kan lära sig att göra det själva. De lossas dessutom under sin livstid, så att kaninerna blir ännu mer utsatta. Även om det går att fixa, och kanske inte händer alla lås är det bra att lägga till lite extra säkerhet.


Moderna burar

Om du äger en Eglu finns det inget behov att köpa till lås. Till skillnad från traditionella alternativ som har låsen utanpå buren har de roterande lås inbyggda i buren, och ett handtag som låter dig öppna och stänga dörren mellan gården och buren. Eglu-burarna är rävsäkra, med ett extremt starkt nät på gården och en golvlist som motverkar att rovdjur gräver sig in.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än