Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Hus för kaniner

Omlet tar hus för kaniner till en helt ny nivå, bokstavligt talat. Våra hus för kaniner är designade med din kanins hälsa och välmående i första rummet. De ger dig möjlighet att ge dina kaniner det utrymme, underhållning och säkerhet som de behöver och förtjänar.

144 recensioner
Eglu Go Rabbit Hutch
90 recensioner
Zippi Rabbit Tunnel System
76 recensioner
Rabbit Zippi Runs and Playpens
79 recensioner
Rabbit Toys and Accessories

Personliga hus för kaniner

Oavsett hur stor din kanin är, hur mycket plats du har i trädgården eller din kanins behov - Omlet har kaninprodukter som kommer göra dina kaniner är glada och friska. Låt dem bo i en väderbeständig kaninbur, och låt dem springa mellan kaningården och lekhagen på egen hand med Zippi tunnelsystem för kaniner. Detta ger frihet åt dina kaniner, medan du kan vara lugn i vetskapen om att de är trygga och glada.

3 skäl till att ge din kanin ett hus från Omlet

  • Anpassningsbart: Omlet designar produkter för kaniner som låter dig skapa exakt den uppsättning som du och dina kaniner behöver. Flytta, utöka och lägg till tillbehör dina kaniners lekområde när som helst för att ge dina kaniner spänning på högsta nivå.
  • Säkert:Vi förstår kampen med att vilja att dina kaniner ska få utforska utan gränser, samtidigt som vi oroar oss för deras säkerhet. Det är därför vi har designat kaninprodukter som håller även de mest ihärdiga rovdjur borta och som håller våra kaniner trygga och säkra.
  • Väderbeständigt: Låt inte dina kaniner begränsas av het sommarvärme eller kyliga snöstormar. Ge dem ett välisolerat och välventilerat kaninhus med en kaningård, så kan de alltid hitta skydd.

Försvinn ner i kaninhålet

Du behöver inte sluta med en kaninbur och en kaningård. Omlet ger dig möjligheten att göra din kanins hem personligt med skräddarsydda väderskydd till kaningårdar, specialdesignade godsaksbehållare och stimulerande kaninleksaker som speglar naturliga kaninbeteenden, som lektunnar och gömställen.

Designade av kaninexperter

På Omlet försöker vi hela tiden hitta lösningar på de frågor vi konstant ställer oss. Vi har finputsat våra hus för kaniner med detta i åtanke och resultatet är fantastiskt. Njut av din kanin på ett obekymrat, naturligt sätt - på vilken plats som helst och med vilken nivå av erfarenhet som helst.