Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Kaninhus

Revolutionerande kaninhus, tack vare Omlet. Din kanins naturliga beteenden och lättskötthet står i centrum för våra genialiskt designade kaninhus. Nu behöver du inte längre förvara din kanin i en trång inomhusbur – vi har satt en ny standard när det gäller kaninhus.

144 recensioner
Eglu Go Rabbit Cage

Ett kaninhus för varje årstid

Oavsett om du är första gången du äger en kanin eller om du är en erfaren kaninägare, finns det ett Omlet-kaninhus för varje steg på vägen. Vårt Eglu Go kaninhus har en stor dörr på baksidan som kan öppnas för bekväm åtkomst och det är fantastiskt säkert och välisolerat. Det har en elegant design som gör att det ser bra ut i alla trädgårdar.

3 skäl till att köpa ett kaninhus från Omlet

  1. Lättrengjort kaninhus som ger mer tid för lek
  2. Kaningårdstillbehör för att optimera din kanins uppsättning
  3. Förlängningssatser till kaningårdar för att få mera plats

Förnya din kanins hem

Vi har lagt grunden för ett unikt och givande kaninägande. Våra väl genomtänkta kaninhus håller din kanin varm på vintern och sval på sommaren. De står emot rovdjur och kan anpassas för att passa både din och dina kaniners livsstil.

Främjar anknytningen till din kanin

På Omlet försöker vi hela tiden hitta lösningar på de frågor vi konstant ställer oss. Vi har finputsat våra kaninhus med detta i åtanke och resultatet är fantastiskt. Njut av din kanin på ett obekymrat, naturligt sätt - på vilken plats som helst och med vilken nivå av erfarenhet som helst.